Απίστευτο!! Δάσκαλος χτύπησε τόσο δυνατά μαθητή στο πρόσωπο που του άφησε αποτύπωμα από την παλάμη του!! - celebs.gr
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Απίστευτο!! Δάσκαλος χτύπησε τόσο δυνατά μαθητή στο πρόσωπο που του άφησε αποτύπωμα από την παλάμη του!!

Ένας δάσκαλος αποβλήθηκε από το σχολείο που δίδασκε όταν χτύπησε με επαναλαμβανόμενες σφαλιάρες τόσο δυνατά έναν μαθητή που του προκάλεσε ένα τεράστιο κόκκινο σημάδι στο πρόσωπο του.

Ο δάσκαλος στο λύκειο Suyu που βρίσκεται στην Ανατολική Κίνα τιμώρησε σύμφωνα με αναφορές ένα αγόρι – μαθητή λυκείου- επειδή αυτό μιλούσε με έναν συμμαθητή του κατά την διάρκεια του μαθήματος την Τρίτη που μας πέρασε. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ο δάσκαλος χτύπησε το παιδί στο πρόσωπο 12 φορές.

Το αγόρι, που έχει το παρατσούκλι Xiaochen, από τα χτυπήματα υπέστη διάσειση ενώ και πολλά αγγεία του που βρίσκονται κοντά στο μάτι του έπαθαν ζημιά. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης λένε ότι το παιδί αυτή την στιγμή βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο.

The instructor in Suyu High School was reportedly punishing the boy - a senior high student - for chatting with his classmate during a self-study session on Tuesday

Ο δάσκαλος νευρίασε όταν έπιασε το αγόρι να μιλάει με τον γείτονα του την ώρα που αυτός έκανε μάθημα και αποφάσισε να το τιμωρήσει. Ο δάσκαλός τράβηξε το αγόρι από την θέση που καθόταν το σήκωσε όρθιο και άρχισε να τον χτυπάει επαναλαμβανόμενα μπροστά σε όλη την τάξη.

Ένας μαθητής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού δήλωσε: ” Ο δάσκαλος μας έχασε την ψυχραιμία του και στην αρχή βάρεσε ένα χαστούκι ένα κορίτσι πριν ξεκινήσει να χτυπάει τον Xiaochen.”

The boy, nicknamed Xiaochen, suffered injuries including a concussion and several burst vessels near his eye and is being treated in hospital, according to reports

Ο Xiaochen στο νοσοκομείο διαγνώστηκε με τραυματισμούς στο αριστερό αυτί, διάσειση, μικρές ζημιές στον ιστό του δέρματος και αρκετά σπασμένα αγγεία κοντά στο μάτι του.

Το παιδί επίσης είχε χάσει προσωρινά και την ακοή του.

Η οικογένεια του Xiaochen έχει ήδη συμπληρώσει αναφορά στην αστυνομία και το σχολείο αποδέχτηκε να αναλάβει τα ιατρικά έξοδα της νοσηλείας του παιδιού.

Deep red marks resembling a shape of a palm were seen sprawled across the left side of Xiaochen's face

Το σχολείο επίσης απέλυσε τον καθηγητή και παρακράτησε και κάποια από τα μπόνους που ήταν να λάβει.

Ο δάσκαλος δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα κατηγορηθεί από την αστυνομία.

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.celebs.gr

Leave a Comment