Γυναίκα απολάμβανε να καίγεται από τον ήλιο...Αυτό που έπαθε όμως την έκανε να το μετανιώσει πικρά!! - celebs.gr
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΥΓΕΙΑ

Γυναίκα απολάμβανε να καίγεται από τον ήλιο…Αυτό που έπαθε όμως την έκανε να το μετανιώσει πικρά!!

Μια μητέρα δύο παιδιών η οποία είπε ότι απολάμβανε να καίγεται από τον ήλιο έπαθε σοκ όταν ένα μικρό σημάδι στην μύτη της αποδείχτηκε τελικά να είναι καρκίνος του δέρματος.

Η 43χρονη Janet Lujan υποβλήθηκε σε ένα χειρουργείο ύστερα από το οποίο ένιωθε σαν φρικιό με ένα κομμάτι δέρματος να κρέμεται στο πρόσωπο της, σε μια προσπάθεια να επανορθώσουν την μύτη της τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

The cancerous growth, a basal cell carcinoma, just appeared as a spot on Mrs Lujan's nose, but she did not heed her husband's advice to get it checked by a doctor

Η Lujan που είχε δει το σπυράκι στην μύτη της δεν έδωσε μεγάλη σημασία σε αυτό θεωρώντας το αβλαβές, όμως πανικοβλήθηκε και πήγε αμέσως στον γιατρό όταν αυτό έσκασε μόνο του και στην συνέχεια δεν σταματούσε να αιμορραγεί.

Τελικά η γυναίκα διαγνώστηκε με καρκίνωμα των κυττάρων (BCC), ένα συνηθισμένο τύπο καρκίνου του δέρματος, και υποβλήθηκε σε χειρουργείο όπου οι γιατροί αφαίρεσαν ένα μέρος της δεξιάς μεριάς την μύτης της.

Mrs Lujan's husband, Ray (pictured right, helping her treat the wound), advised his wife to get the spot checked out right away when she noticed it

Οι γιατροί στην συνέχεια τοποθέτησαν μόσχευμα ζωντανού δέρματος στο πρόσωπο της το οποίο ξεκινούσε από την μύτη της και έφτανε στο μέτωπο της. Η εικόνα της γυναίκας άλλαξε δραματικά με το κομμάτι κρέατος να κρέμεται στο πρόσωπο της πράγμα που την προκάλεσε τρομερές ανασφάλειες.

Surgeons attached living skin from Mrs Lujan's forehead to her nose, which she had to walk around with for three weeks and it left her feeling like 'a freak'

Η Lujan από την Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών παραδέχεται ότι ήταν εθισμένη στο μαύρισμα και στην έκθεση στο ήλιο, και προειδοποιεί τους υπόλοιπους ανθρώπους για τους κινδύνους.

Surgeons scooped away the growth with a tool Mrs Lujan describes as 'a melon-baller', removing her skin down to the cartilage

Η γυναίκα, που έκανε το χειρουργείο πριν από τα Χριστούγεννα του 2017, είπε ότι ένιωσε εξευτελισμό όταν βγήκε για να αγοράσει τρόφιμα μετά το χειρουργείο.

Janet Lujan, 43, had to have reconstructive surgery to rebuild her nose after what she thought was a pimple turned out to be skin cancer

“Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω με τις αντιδράσεις που λάμβανα από τον κόσμο.” δήλωσε η Lujan .

Mrs Lujan says she is happy with the job her surgeon did and says 'you don't notice it at all now'

“Άγνωστοι με κοιτούσαν επίμονα. Μόλις έβλεπα ότι το κάναν αμέσως έστρεφαν το βλέμμα τους αλλού. Η κοπέλα που δούλευε στο ταμείο με το ζόρι μου είπε δύο κουβέντες. Ράγισε η καρδία μου από την συμπεριφορά αυτή. Έπαθα μεγάλο σοκ που με αντιμετώπιζαν έτσι. Μετά από αυτό χρειαζόμουν κάποιον στο πλευρό μου. Επειδή όταν ήμουν μόνη μου με κάναν να νιώθω σαν φρικιό.”

Πηγή:www.dailymail.co.uk

 

Leave a Comment