Γυναίκα θέλει να δώσει φαγητό σε καρχαρία... δευτερόλεπτα μετά το μετανιώνει απίστευτα!! - celebs.gr
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Γυναίκα θέλει να δώσει φαγητό σε καρχαρία… δευτερόλεπτα μετά το μετανιώνει απίστευτα!!

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που μια γυναίκα παραλίγο να χάσει το δάχτυλο της από τα σαγόνια ενός καρχαρία την στιγμή που πήγε να του δώσει φαγητό.

Στο βίντεο φαίνεται η 34χρονη Melissa Brunning από το Perth, η οποία βρισκόταν για διακοπές βόρεια στην Αυστραλία στο Dugong Bay όταν ήθελε να ένα καρχαρία Tawney Nurse.

Upon arriving home in Perth the finger had become so badly infected that Ms Brunning (pictured) required surgery to have the wound flushed out and cleaned

Η γυναίκα δήλωσε: ” Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα, στο μόνο που μπορούσα να εστιάσω εκείνη τη στιγμή είναι το δάχτυλο μου και αν το έχασα, μου δάγκωσε το χέρι ξαφνικά και με τράβηξε, ένιωθα ότι με τρύπησε μέχρι το κόκκαλο.”

The terrifying moment a woman almost lost her finger to the jaws of a shark as she attempted to feed it by hand has been caught on camera

Τα άτομα του είδους καρχαρία Tawney Nurse θεωρούνται σχετικά από τους πιο ήρεμους καρχαρίες, ωστόσο παρά όλα αυτά συνεχίζουν να έχουν στην κατοχή σειρές από πολύ κοφτερά δόντια.

Η Brunning δήλωσε ότι το μόνο που μπορούσε να σκεφτεί σε εκείνες τις δραματικές στιγμές είναι ότι έχασε το δάχτυλο της. Η γυναίκα ήταν τόσο τρομοκρατημένη που δεν μπορούσε καν να δει το χέρι της για να ελέγξει αν όντως λείπει το δάχτυλο.

Ms Brunning said all she could think was that her finger was gone and she couldn't even bring herself to check, thinking if she saw her finger severed she would 'go into shock'

Τελικά τα άλλα άτομα στην βάρκα που είδαν πως ήταν η πληγή της, καθησύχασαν τους φόβους της.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.celebs.gr

Leave a Comment