Η Αγγλία πέρασε στους προημιτελικούς του Μουντιάλ!! Η επιτυχία της ίσως όμως οφείλεται σε ένα...ΜΠΟΥΚΑΛΙ!!! - celebs.gr
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Η Αγγλία πέρασε στους προημιτελικούς του Μουντιάλ!! Η επιτυχία της ίσως όμως οφείλεται σε ένα…ΜΠΟΥΚΑΛΙ!!!

Ο ήρωας των πέναλτι, ο Jordan Pickford, είχε μια μικρή βοήθεια από το μπουκάλι νερού του πριν το πιάσιμο του πέναλτι το οποίο βοήθησε την Αγγλία να καταφέρει να φτάσει στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το στάδιο Spartak της Μόσχας το βράδυ της Τρίτης φαίνονται να υπάρχουν γραμμένες κάποιες λέξεις στο λαιμό του μπουκαλιού νερού που δόθηκε στον τερματοφύλακα της Αγγλίας λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας των πέναλτι.

Jordan Pickford is believed to have had notes on his water bottle ahead of the penalty shootout

Πιστεύεται ότι οι σημειώσεις αυτές ενημέρωσαν τον Pickford για το τρόπο με τον οποίο βαράνε οι Κολομβιανοί παίχτες αλλά και σε πιο σημείο του τέρματος στέλνουν συνήθως το σουτ.  Τις πληροφορίες αυτές θα πρέπει να τις συγκέντρωσαν οι άνθρωποι της ομάδας ανάλυσης βίντεο της Αγγλίας.

Pickford cleverly hid the bottle in a towel when around Colombian goalkeeper David Ospina

Ο Pickford μάλιστα την ώρα που μιλούσε με τον Κολομβιανό τερματοφύλακα, τον David Ospina , κρατούσε το συγκεκριμένο μπουκάλι τυλιγμένο με μια πετσέτα πιθανών για να μην το δει ο αντίπαλος του και ενημερώσει τους συμπαίχτες τους.

It is thought the researched helped him pick which way to jump during the penalty shootout

Λέγεται ότι ο 24χρονος τερματοφύλακας γυρνούσε πίσω στο μπουκάλι του ύστερα από κάθε εκτέλεση πέναλτι.

The young goalkeeper's heroics made him the toast of England following the Three Lions's win

Πιστεύεται ότι η Αγγλία δανείστηκε αυτή την τεχνική από την γυναίκεια ομάδα χόκει της Μεγάλης Βρετανίας η οποία κατάφερε να νικήσει στην διαδικασία τον πέναλτι και να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο όταν η τερματοφύλακας Maddie Hinch είχε γράψει σημειώσεις στο μπουκάλι της σχετικά με το πως να παίξει.

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.celebs.gr

Leave a Comment