ΣΟΚ!! Θετός πατέρας βίαζε την 7χρονη κόρη του για περισσότερο από 10 χρόνια!! - celebs.gr
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ

ΣΟΚ!! Θετός πατέρας βίαζε την 7χρονη κόρη του για περισσότερο από 10 χρόνια!!

Μια γυναίκα η οποία έδωσε ζωή στο παιδί του θετού της πατέρα όταν ήταν μόλις 13 ετών, ύστερα από πολλά χρόνια σεξουαλικής κακοποίησης, έμεινε σοκαρισμένη όταν αυτός καταδικάστηκε σε μόλις 10 χρόνια φυλάκισης.

H 38χρονη Rebecca Fannin, από το Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών, ήταν θύμα του 64χρονου Bennie Blevins τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για περισσότερο από 11 χρόνια, ενώ η κακοποίηση της ξεκίνησε όταν αυτή ήταν μόλις 7 χρονών.

Ο άνδρας συστηματικά κακοποιούσε σεξουαλικά την γυναίκα και την ανάγκαζε να κοιμηθεί μαζί του μέχρι αυτή να φύγει από την οικεία του στην ηλικία των 18 ετών.

'He took my soul for too long': Rebecca said Bennie tried to abuse her once after she married Wesley (pictured with her on their wedding day) and she said she would 'kill him' if he did

Η γυναίκα μάλιστα αναγκάστηκε να γεννήσει και τον γιο του Bennie το 1994 όταν αυτή ήταν κορίτσι 13 ετών.

Η Rebecca ισχυρίζεται κιόλας ότι ο Bennie την ανάγκασε να υπογράψει χαρτιά τα οποία επέτρεπαν στον άνδρα να μεγαλώσει μόνος του το παιδί μαζί με την μητέρα της γυναίκας την 56χρονη Barbara Blevins.

Abuse: Rebecca Fannin, 38, of Rush, Kentucky, was preyed upon by her stepfather Bennie Blevins, 64, three times a week for 11 years. He is pictured walking her down the aisle in 1998

Το 1998, όταν και η Rebecca παντρεύτηκε, ο Bennie εξακολουθούσε να ασκεί έλεγχο πάνω της και την είχε συνοδέψει στην τελετή. Η Rebecca δήλωσε ότι ο Bennie την άφηνε να έχει πολύ περιορισμένη επιρροή στην ζωή του γιου της και μάλιστα την ανάγκασε να του πει ότι είναι η αδερφή του.

Η γυναίκα τελικά το 2015 κατάφερε να δηλώσει στην αστυνομία όλα αυτά τα βασανιστήρια τα οποία υπέστη από τον θετό της πατέρα, ύστερα από πολλά χρόνια ψυχοθεραπείας.

Childhood: Rebecca said the abuse began when she was seven years old. She is pictured at that age

Ο Bennie κατηγορήθηκε για βιασμό πρώτου βαθμού όταν μια εξέταση DNA αποκάλυψε ότι ο γιος της Rebecca, ο οποίος δεν επιθυμεί να ονομαστεί, ήταν παιδί δικό του.

Past: Rebecca gave birth to Bennie's son when she was just 13. Bennie is pictured left holding the child in his arms on Rebecca's wedding day

Ο Bennie καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση στις 18 του Μάη- μια τιμωρία την οποία η Rebecca, η οποία προσπάθησε να αυτοκτονήσει τρεις φορές, χαρακτήρισε ως πραγματικά μη αρκετή.

Η Rebecca δήλωσε: ” Ούτε θυμάμαι τον εαυτό μου παρθένο. Οι πιο πολλές από τις παιδικές μου αναμνήσεις είναι από έναν άνδρα ο οποίος προσπαθεί να κάνει σεξ μαζί μου. Ο Bennie ήρθε στην ζωή μου το 1987  όταν και ήμουν 7 χρονών, από τότε η ζωή μου καταστράφηκε.”

Πηγή:www.dailymail.co.uk

Επεξεργασία-μετάφραση:www.celebs.gr

 

 

 

Leave a Comment