Αλεξάνδρα Πασχαλίδου από τη Σουηδία για κορονοϊό: Μας λένε απλά να αποφύγουμε τα ταξίδια - celebs.gr

Breaking

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου από τη Σουηδία για κορονοϊό: Μας λένε απλά να αποφύγουμε τα ταξίδια

featured image

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ζει και εργάζεται στη Σουηδία. Στη χώρα επικρατεί η «ανοσία της αγέλης» χωρίς να έχουν ληφθεί περιοριστικά μέτρα ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, εμφανίστηκε μέσω Skype στο «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega και αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει προκαλέσει ο ιός στην καθημερινότητα της.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ανέφερε πως: «“ο αριθμός των θυμάτων είναι μέχρι στιγμής 146 νεκροί από τον κορονοϊό και πάνω από 4000 έχουν τον ιό αλλά, πρέπει να πω πως, αυτά δεν είναι αξιόπιστα στατιστικά στοιχεία. Εγώ στο δικό μου κύκλο ξέρω πάνω από 10 άτομα που έχουν κορονοϊό και έχουν καλέσει επανειλημμένα σε νοσοκομεία και γιατρούς. Τους λένε απλά, “μείνετε στα σπίτια σας, μη τυχόν έρθετε εδώ πέρα και κολλήσετε κόσμο. Να μας καλέσετε μόνο όταν δεν θα μπορείτε πια να αναπνέετε”.


Οι Αρχές μάς προτείνουν απλά να αποφύγουμε τα ταξίδια το Πάσχα”.“Από την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή, που ξεκινούν εδώ οι άδειες του Πάσχα για τα παιδιά. Πρέπει να εξηγήσω, όμως, μια άλλη νοοτροπία με τους πολιτικούς να δείχνουν πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στους πολίτες θεωρώντας πως ο καθένας μας πρέπει να πάρει τη δική του ευθύνη. Να δείξει περισσότερη αλληλεγγύη με τις ευπαθείς ομάδες και θεωρούν μάλιστα αρκετά λαϊκιστικά τα πολύ σκληρά μέτρα που έχουν ληφθεί σε άλλες χώρες».

Μεταξύ άλλων, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ανέφερε πως οι Αρχές της Σουηδίας έχουν προτείνει «κοινωνική απομάκρυνση» στους πολίτες, αλλά η ίδια δεν έχει κανέναν να φοράει μάσκα ενώ κυκλοφορεί στον δρόμο.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ