Η Βάνα Μπάρμπα τα βάζει ξανά με τους διπλοθεσίτες - celebs.gr

Breaking

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Η Βάνα Μπάρμπα τα βάζει ξανά με τους διπλοθεσίτες

featured image

Την άποψη της για τους διπλοθεσίτες της showbiz εξέφρασε για άλλη μια φορά η Βάνα Μπάρμπα, αυτή τη φορά μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό» του Ant1.

«Καταρχάς είμαι εναντίον της διπλοθεσίας. Δεν μπορεί άνθρωποι που είναι ευρωβουλευτές ή βουλευτές να πηγαίνουν να κάνουν και άλλες δουλειές. Αφήστε και τους άνεργους ηθοποιούς να δουλέψουν, κάποια νέα παιδιά. Αυτοί οι άνθρωποι να δώσουν μάχη για μας. Γιατί τους ψήφισαν; Πιστεύεις ότι εγώ έχω κάποιο όφελος; Αρνούμαι να πάρω οποιοδήποτε επίδομα, δεν με ενδιαφέρει να έχω πληρωμή. Πρέπει να δώσουν ένα μέρος του μισθού τους» ανέφερε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.


Στη συνέχεια η ηθοποιός τόνισε πως: «Ο Νίκος Ορφανός είναι συνάδελφός μας και έχει κάνει σοβαρή δουλειά. Ο Κλέων Γρηγοριάδης είναι επίσης σοβαρός. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποιον».

Απαντώντας σε ερώτηση του πάνελ για την ένταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ εκείνης και του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, η Βάνα Μπάμπα είπε: «Για τον Αλέξη Γεωργούλη είχα μια μικρή στεναχώρια γιατί δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να είσαι στην Ευρωβουλή και να πηγαίνεις να παίζεις σε ένα show. Άφησε τη θέση αυτή να την πάρει κάποιος άλλος, κάποιο παιδί που μπορεί να μην έχει να φάει. Αφού πληρώνεσαι από την Ευρωβουλή. Αυτή ήταν η δική μου θέση».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου