Πορτρέτο του Λούκα Ντόντσιτς σε δημοπρασία για καλό σκοπό - celebs.gr

Breaking

Πορτρέτο του Λούκα Ντόντσιτς σε δημοπρασία για καλό σκοπό

featured image

Ο Σλοβένος επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος αγωνίζεται ως πόιντ φόργουορντ για τους Ντάλας Μάβερικς στο NBA, μπορεί αυτή την περίοδο είναι ανενεργός καθώς έχει ανασταλεί η διοργάνωση, όμως βάζει «καλάθια» για φιλανθρωπικό σκοπό, στην πατρίδα του, τη Σλοβενία.

Πορτρέτο του Λούκα Ντόντσιτς προσφέρεται σε online φιλανθρωπική δημοπρασία, η οποία είναι ανοιχτή μέχρι τις 8 Απριλίου και διοργανώνεται από τη. μη κυβερνητική οργάνωση Ένωση Φίλων της Νεολαίας.

Η τιμή εκκίνησης για την απόκτηση του πορτρέτου του Λούκα Ντόντσιτς είναι 100 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν προθεσμία μέχρι την επόμενη Τετάρτη 8 Απριλίου, για να στείλουν τις προσφορές τους, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Ένωσης


Το σύνολο των εσόδων προορίζεται για οικογένειες και παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Το πορτρέτο του Ντόντσιτς είναι δημιουργία φοιτήτριας της Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Λιουμπλιάνας, που αποφάσισε την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορονοϊού να δημιουργήσει κάτι θετικό για το κοινωνικό σύνολο.

Ο εικοσάχρονος Ντόντσιτς είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς Σλοβένους αθλητές, έχοντας ήδη εδραιωθεί ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στο NBA.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ