Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έκανε τεστ DNA για να βρει τους μακρινούς συγγενείς του - celebs.gr

Breaking

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έκανε τεστ DNA για να βρει τους μακρινούς συγγενείς του

featured image

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha Κύπρου, «Με αγάπη Χριστιάνα» και την Χριστιάνα Αριστοτέλους, ο Πέτρος Πολυχρονίδης εξομολογήθηκε πως έκανε τεστ DNA για να βρει τους μακρινούς συγγενείς του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο παρουσιαστής στην συνέντευξη που παραχώρησε, μέχρι τώρα, ενώ τους είχε εντοπίσει, δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί τους λόγω χρόνου. Τώρα όμως, που ακολουθεί και εκείνος το «Μένουμε Σπίτι» βρήκε την ευκαιρία να ανταλλάξει μαζί τους μηνύματα.


«Έκανα τεστ DNA πρόσφατα αλλά ποτέ δεν είχα την δυνατότητα να έρθω σε επαφή με ανθρώπους που έχουμε το ίδιο DNA. Έχω φτάσει τις ρίζες μου -επιβεβαιωμένα- 180 χρόνια πίσω σε θέμα καταγωγής και επικοινωνώ με κόσμο από την άλλη άκρη του κόσμου.

Σημασία έχει να δεις με ποιους εμπλέκεσαι. Μπορεί να έχεις ξάδερφο στην Βενεζουέλα χωρίς να το γνωρίζεις. Μια κοπέλα, όγδοη ξαδέρφη, ήταν ολόιδια με την μητέρα μου όταν ήταν στα νιάτα της. Όταν είδα τη φωτογραφία της τρόμαξα, ήταν ίδια με την μητέρα μου. Έχουμε πολύ μακρινή συγγένεια όμως το DNA σε ακολουθεί παντού», ανέφερε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου