Πρόεδρος FIFA για κορονοϊό: Το ποδόσφαιρο θα είναι τελείως διαφορετικό μετά τον ιό - celebs.gr

Breaking

Πρόεδρος FIFA για κορονοϊό: Το ποδόσφαιρο θα είναι τελείως διαφορετικό μετά τον ιό

featured image

Για το δράμα της Ιταλίας αλλά και το πώς θα αλλάξει το ποδόσφαιρο λόγω του κορονοϊού, μίλησε ο Τζιάνι Ινφαντίνο.

Ο πρόεδρος της FIFA άφησε για λίγο στην άκρη την ιδιότητα του και μίλησε ως Ιταλός στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν στη γειτονική χώρα.

«Η ιταλική καρδιά μου σκίζεται από τις τρομερές εικόνες πόνου που περιγράφουν το πένθος των οικογενειών στη χώρα μας. Πρέπει να σκεφτόμαστε πώς θα προσφέρουμε ανακούφιση σε εκείνους που υποφέρουν, πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες», είπε σχετικά ο Ινφαντίνο και στη συνέχεια μίλησε ως πρόεδρος της FIFA για το πώς θα αλλάξει το ποδόσφαιρο λόγω του κορονοϊού.


«Η ώρα του ποδοσφαίρου θα επιστρέψει και μαζί θα γιορτάσουμε την έξοδο από έναν εφιάλτη. Ένα μάθημα όμως, πρώτα για εμένα, που πρέπει να το καταλάβετε μαζί μου: το ποδόσφαιρο μετά τον ιό θα είναι τελείως διαφορετικό, πιο κοινωνικό και υποστηρικτικό, δεμένο με την περιοχή και ταυτόχρονα πιο παγκόσμιο, λιγότερο φιλόδοξο και πιο φιλόξενο.

Μόνο ένα πράγμα θα μείνει το ίδιο: η χαρά του γκολ και η αγκαλιά που εκφράζει αυτή τη χαρά. Θα είμαστε καλύτεροι, πιο ανθρώπινοι και πιο προσεκτικοί στις πραγματικές αξίες».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ