Σκέψεις για κατάργηση του VAR μέχρι το τέλος της σεζόν στην Premier League - celebs.gr

Breaking

Σκέψεις για κατάργηση του VAR μέχρι το τέλος της σεζόν στην Premier League

featured image

Η Premier League είναι ένα από τα πρωταθλήματα που έχουν διακοπεί λόγω κορονοϊού και κανείς δεν ξέρει πότε θα αρχίσει, όπως άλλωστε συμβαίνει και με όλες της Λίγκες στον πλανήτη. Απόφαση για το πότε θα αρχίσει η Premier δεν έχει παρθεί και πως να παρθεί άλλωστε από την στιγμή που η Αγγλία είναι μία από τις χώρες που πλήττεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον Covid-19.

Αν τελικά όλα πάνε καλά και αρχίσει και πάλι, αυτό είναι πιθανό να γίνει με δύο σημαντικές αλλαγές. Η πρώτη θα έχει να κάνε με το VAR, καθώς όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Μεγάλη Βρετανία, υπάρχει σκέψη η βοήθεια από την τεχνολογία να σταματήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, καθώς δεν θα πρέπει να είναι μαζεμένοι σε ένα δωμάτιο, ως μέτρο πρόληψης κατά του κορονοϊού.


Η άλλη αλλαγή είναι πως επειδή θα γίνονται συνέχεια αγώνες προκειμένου να ολοκληρωθεί η χρονιά, υπάρχει σκέψη οι ομάδες να ζητήσουν να μπορεί η κάθε μία να κάνει μέσα στον αγώνα όχι τρεις αλλά πέντε αλλαγές. Πλέον μένει να δούμε αν πρώτα αρχίσει και πάλι η Premier League και αν όντως δούμε αυτές τις δύο αλλαγές, όπως και το αν οι αγώνες διεξαχθούν με κόσμο ή χωρίς.

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ