Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο: Ο μικρός αδερφός του Γιάννη ζητάει και αυτός την ελληνική ιθαγένεια - celebs.gr

Breaking

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο: Ο μικρός αδερφός του Γιάννη ζητάει και αυτός την ελληνική ιθαγένεια

featured image

Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο: Ο μικρότερος αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, κατέθεσε σήμερα Τρίτη 2 Μαρτίου, αίτημα για να αποκτήσει Ελληνική ιθαγένεια.

Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο: Το αίτημα έγινε στον δημαρχείο Ζωγράφου

O 19χρονος καλαθοσφαιριστής της UCAM Murcia και μικρότερος αδελφός των Γιάννη, Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο, ήρθε σήμερα 2 Μαρτίου στο δημαρχείο του Δήμου Ζωγράφου, ώστε να συμπληρώσει την αίτηση πολιτογράφησης. Το αίτημα κατατέθηκε με μάρτυρες τον μάνατζέρ του, Γιώργο Πάνου και τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Γιώργο Γιαννακόπουλο, παρουσία του δημάρχου, Βασίλη Θώδα.

Σε συζήτηση που είχε ο δήμαρχος Ζωγράφου με τον Αλέξανδρο Αντετοκούνμπο, εξέφρασε τη χαρά του που το αίτημα κατατίθεται στον Δήμο Ζωγράφου. Εξάλλου, από εκεί ξεκίνησαν την πορεία τους οι αδελφοί Αντετοκούνμπο. Στη συνέχεια, ο κ. Θώδας συνεχάρη τον Αλέξανδρο για την αθλητική του πορεία, που ακολουθεί τα βήματα της επιτυχημένης παρουσίας της οικογένειας στον αθλητισμό.

Τέλος, ευχαρίστησε συνολικά την οικογένεια Αντετοκούνμπο για την αγάπη και τη σχέση που διατηρούν με τον Δήμο Ζωγράφου και τόνισε πως ο Δήμος και οι δημότες είναι υπερήφανοι για τη σχέση αυτή. Στη διαδικασία πολιτογράφησης παραβρέθηκε και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο


Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο

Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο

Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου