Κάλεσμα των Πανθήρων σε συγκέντρωση κατά της αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη! - celebs.gr

Breaking

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Κάλεσμα των Πανθήρων σε συγκέντρωση κατά της αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη!

featured image

Κάλεσμα σε νέα συγκέντρωση διαμαερτυρία κατά της αστυνομικής βίας έκαναν οι Πάνθηρες για το απόγευμα της Τρίτης (9/3) στη Νέα Σμύρνη.

Τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης με την απρόκλητη αστυνομική βία κατά πολίτη όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει την οργή όλων των πολιτών. Ανάμεσά τους και οι Πάνθηρες οι οποίοι με ανακοίνωση τους καλούν σε νέα συγκέντρωση το απόγευμα της Τρίτης.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor”, Νέο ξέσπασμα του κοινού κατά της Βέλλη – “Σκάσε. Είσαι εμετική καργι@λα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κώστας Δόξας – ” Η πρώην γυναίκα μου… μου κάρφωσε στιλό στο κεφάλι”

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Πανθήρων αναφέρει… Τώρα θα μιλήσουμε για το αύριο και πλέον δεν απευθυνόμαστε σε εσάς. Τώρα θα μιλήσουμε για το αύριο, της γειτονιάς μας, της πόλης μας, της χώρας με αυτούς που θέλουμε μαζί μας. Με τους φίλους και γείτονες μας, με τους εργαζόμενους, τους απλούς ανθρώπους της πόλης μας. Σε αυτό το αύριο θα τους καλέσουμε όλους μαζί μας, θα καλέσουμε και όσους νομίζατε ότι θα είναι απέναντι μας, τους άλλους οπαδούς.

Ας γίνει η αρχή για ένα καλύτερο αύριο εδώ στη Νέα Σμύρνη μας. Για ένα αύριο της δουλειάς, της ελευθερίας, του αθλητισμού χωρίς εσάς. Όλοι μαζί για το αύριο. Όλοι αύριο (σ.σ. σήμερα) στη Νέα Σμύρνη.

[/expander_maker][gs-fb-comments]

[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου