Δήμαρχος Ξάνθης: «Ο συνωστισμός στην πλατεία ήταν σύμπτωση, δεν υπήρχε τίποτα οργανωμένο» - celebs.gr

Breaking

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Δήμαρχος Ξάνθης: «Ο συνωστισμός στην πλατεία ήταν σύμπτωση, δεν υπήρχε τίποτα οργανωμένο»

featured image

Ο δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, μίλησε για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν στην πόλη.

O δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 με αφορμή τις χθεσινές εικόνες συνωστισμού που δημιουργήθηκαν στην πόλη, όταν καραναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Τα social media κάνουν κακό στη Δημοκρατία», λέει ο Μητσοτάκης (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Ξεφτιλίζουν τον Κόρομι : «Όχι κορο… κορασίδα είσαι μαζί με τον κ@λοτρυπιδόπουλο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πέρασαν απο “κορδέλα” τον Ασημακόπουλο. ” Γελοίε… ρουφιάνε… κ@λώπο@στρα”

Παράλληλα ανέφερε πως όλη την εβδομάδα υπήρχε εορταστικό κλίμα στην Ξάνθη, σε μια πόλη που φημίζεται άλλωστε για το καρναβάλι της και τόνισε ότι «ο κόσμος μέσα στην εβδομάδα το διασκέδαζε ήρεμα. Είχαμε μουσική στους δρόμους, γιατί πρέπει να αλλάξει και η ψυχολογία μας». Μιλώντας για τα χθεσινοβραδινά, όμως, ο κ. Τσέπελης, τόνισε ότι «η νεολαία κατέβηκε στην πλατεία συμπτωματικά, αλλά αμέσως έγιναν από τα μικρόφωνα οι απαραίτητες συστάσεις και προτροπές για να σταματήσουν και, ειρηνικά, το πλήθος διαλύθηκε».


«Ήταν σύμπτωση, δεν ήταν οργανωμένο και τα παιδιά μας έφυγαν αμέσως»

«Ήταν σύμπτωση, δεν ήταν οργανωμένο και τα παιδιά μας έφυγαν αμέσως», είπε ο δήμαρχος, ο οποίος εν συνεχεία δίνοντας την εικόνα της πανδημίας από την Ξάνθη, υπογράμμισε ότι «δεν έχουμε κρούσματα», αναφέροντας ότι ήταν από τους πρώτους που πέρασαν την πανδημία. «Το πιο σημαντικό είναι ότι ήταν όλοι πειθαρχημένοι από την αρχή, έχοντας το αίσθημα της ατομικής ευθύνης και ξεπεράσαμε αυτή την πανδημία από την αρχή, όλοι μαζί», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο κ. Τσέπελης, σημείωσε ότι «σήμερα θα είμαστε σε ετοιμότητα, καθώς αν παρατηρηθούν τα ίδια φαινόμενα, η αστυνομία θα προτρέπει ευγενικά το πλήθος να διαλύεται» και κατέληξε ευχαριστώντας τους νέους ανθρώπους της πόλης που ακόμα και χθες, ήταν συνεργάσιμοι και διαλύθηκαν αμέσως.

[/expander_maker][gs-fb-comments]

[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου