Συνέντευξη βόμβα από τον πρώην κολλητό του Βέρτη – «Είναι ψεύτης. Καταστρέφει ανθρώπους» - celebs.gr

Breaking

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Συνέντευξη βόμβα από τον πρώην κολλητό του Βέρτη – «Είναι ψεύτης. Καταστρέφει ανθρώπους»

featured image

Είναι το πρόσωπο που όλοι οι δημοσιογράφοι κυνηγούν εδώ και δυο εβδομάδες, μετά το ρεπορτάζ που αποκαλύψαμε για την κατάσχεση της περιουσίας του Νίκου Βέρτη στην Θεσσαλονίκη. Είναι ο Νίκος Πολατίδης. Ο μέχρι και πρίν απο μερικά χρόνια “εξ απορρήτων” του.

 

Ο οικονομικός σύμβουλος με μεγάλη διαδρομή στην αγορά της Βορείου Ελλάδος, σπάει για πρώτη φορά την σιωπή του και λέει πολλά. Πάρα πολλά.

Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης και της αντιδικίας τους καθώς και στοιχεία, που αναμένεται να προκαλέσουν σεισμό. Η συνεντευξή μας έχει σπάσει σε δυο κομμάτια μιας και τα όσα μου είπε δεν γινόταν να τα “χωρέσω” σε μια ανάρτηση. Έτοιμοι; Προσδεθείτε. Ξεκινάμε:

 

 

Κύριε Πολατίδη γιατί αποφασίσατε να μιλήσετε μετά απο χρόνια σιωπής;

 


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξω φρενων – Η Στεφανίδου ούρλιαζε ανεξέλεγκτη (vid)

Αναγκάζομαι να μιλήσω προκειμένου να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου. Δεν είμαι τύπος των μίντια. Δεν μου αρέσει να μιλώ με δημοσιογράφους. Ωστόσο είμαι επαγγελματίας με δεκάδες πελάτες και αξιόλογους συνεργάτες και δεν μπορώ να ανέχομαι άλλο τα συνεχή ψεύδη και τις συκοφαντίες του Νίκου Βέρτη που γράφονται σε διάφορα ΜΜΕ. Με όσα θα σας πώ σήμερα θα σας βγάλω την πραγματική εικόνα του. Μια εικονα που δεν έχει σχέση με αυτή που πουλάει. Του καλού χριστιανού και ηθικού άνθρωπου.

 

Γιατί το λέτε αυτό; Που το στηρίζετε;

 

Πίσω από τη μάσκα του λαϊκου παιδιού κρύβεται ένας άνθρωπος που μπροστά στο χρήμα, δε διστάζει να καταστρέφει ανθρώπινες ζωές. Είναι άτομο που αγαπάει ιδιαίτερα τη χλιδή απαξιώνοντας κάθε αρχή, και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο εαυτός του. Ξεγελά όλον τον κόσμο.

 

 

Οι χαρακτηρισμοί σας είναι πολύ σκληροί και συκοφαντικοί. Τους αποδεικνύετε;

 

Απόλυτα. Με το αντίδικό μου σήμερα γνωρίζομαι εδώ και 25 χρόνια. Ήμουν ο κολλητός φίλος του με τον οποίο μοιραζόταν τις χαρές από τις πρώτες του επιτυχίες ως τραγουδιστής και από το 2009 μέχρι και το 2017 ήμουν Οικονομικός Διευθυντής αυτού και των εταιριών του «ΘΕΑΜΑ ΕΠΕ» και «ENTERTAINMENT PRODUCTIONS IKE», «το δεξί του χέρι», το «alter ego» όπως με αποκαλούσε και παρουσίαζε σε τρίτους. Βέβαια στα δικαστήρια μεταξύ μας ισχυρίστηκε πως ήμουν ένας κλητήρας, το τσιράκι του.

Πως ξεκίνησε η αντιδικία σας;

Η αντιδικία ξεκίνησε όταν αρνήθηκε να πληρώσει τα χρέη της εταιρείας που με έβαλε να συστήσω το 2013, με έναν από τους αδελφικούς του φίλους. Αφού πήρε τα λεφτά του από τις συναυλίες χωρίς να πληρώσει ούτε ευρώ, «μου φόρτωσε» τα χρέη και μου δήλωσε ένα τσιράκι του (ούτε καν ο ίδιος) πως με απολύει γνωρίζοντας ότι μου οφείλει δεδουλευμένα μου, δώρα Χριστουγέννων, δώρα Πάσχα, επιδόματα αδείας, άδειες από το 2009.

 

Πότε ξεκίνησε η συνεργασία σας μαζί του;

 

 

Το 2009 μου πρότεινε να δουλέψω για αυτόν γιατί χρειάζονταν άτομο το οποίο να εμπιστεύεται απόλυτα. Συμφώνησα να εργάζομαι για τον ίδιο γιατί τον θεωρούσα σωστό και τίμιο άτομο και πάνω απ΄ όλα φίλο που δεν θα με προδώσει. Όλα τα χρόνια που δούλευα στην υπηρεσία του ήμουν συνεπής στις οδηγίες του και εκτελούσα όλες τις επιθυμίες του. Αντιλήφθηκα πως για να κερδίσει περισσότερα χρήματα, αποφάσισε να λειτουργεί με «μπροστινούς», δηλαδή άτομα που βρίσκονταν σε ανάγκη και τα οποία για λίγα χρήματα συμφωνούσαν να δανείσουν το όνομά τους σε αυτόν και να εμφανίζονται ως δήθεν επιχειρηματίες – εκμεταλλευτές αντί γι΄ αυτόν. Ετσι αυτός ήταν μονίμως στην αφάνεια. Ο Βέρτης ξέρει να πείθει.

 

Τι εννοείτε όταν λέτε πως «ξέρει να πείθει”;

 

Εννοώ πως ξέρει να «χειρίζεται» τους ανθρώπους και να τους χρησιμοποιεί κατά τα γούστα του. Το 2013 έπεισε εμένα και έναν άλλον φίλο και «κολλητό» του να ιδρύσουμε μαζί την εταιρεία DREAM CONCERT προκειμένου να εμφανιστεί ως διοργανώτρια των συναυλιών του στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2013. Μας το ζήτησε δήθεν ως βοήθεια, γιατί έτσι δε θα κινδύνευε από τους ελέγχους της Εφορίας και του ΣΔΟΕ, οπότε αυτός θα εισέπραττε όλα τα έσοδα από τη διοργάνωση των συναυλιών του. Μου υποσχέθηκε ότι θα αμειφτώ καλά για την «εξυπηρέτηση» και ότι δεν θα με έμπλεκε με φορολογικές παραβάσεις.

 

Τήρησε την υπόσχεσή του;

 

Όχι φυσικά, αφού σήμερα είμαι κατηγορούμενος και αναμένεται να δικαστώ για βεβαιωμένα στο όνομα μου χρέη στη Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης που σήμερα φτάνουν τις 500.000 ευρώ και αφορούν την λειτουργία αυτής της εταιρείας. Ο άλλος κολλητός του δήθεν συνεταίρος μου στην εταιρεία αυτήν καταδικάσθηκε σε 3 χρόνια φυλάκιση.

 

Και τελικά τι έγινε με την εταιρεία; Ποιος πλήρωσε τις υποχρεώσεις της; 

 


Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με δικαίωσε και υποχρέωσε το τραγουδιστή να εξοφλήσει τις οφειλές της εταιρείας DREAM CONCERT στη Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, καθώς δέχθηκε ότι αυτός ήταν ο πραγματικός και μοναδικός εκμεταλλευτής της διοργάνωσης των συναυλιών του το 2013. Η έφεση του Βέρτη κατά της απόφασης αυτής συζητήθηκε την 5-2-2021 στο Εφετείο Θεσσαλονίκης και αναμένεται η έκδοση τελεσίδικης απόφασης.

 

Ο Βέρτης σας κατηγορεί ως ψεύτη και συκοφάντη;

Ο Βέρτης είναι ψεύτης. Επί 8 χρόνια τον υπηρετούσα μερόνυχτα. Ημουν υποχρεωμένος να ανέχομαι τη διάπραξη όλων των φορολογικών απατών εκ μέρους του. Τα πάντα τα έκανε και τα κάνει στο όνομα του χρήματος. Ως αποδείξεις των ισχυρισμών μου προσκόμισα χαρτοκιβώτια ολόκληρα με έγγραφες αποδείξεις στα δικαστήρια που δίκασαν τις υποθέσεις μου εναντίον του. Τα δικαστήρια ήδη με δικαίωσαν και μου αναγνώρισαν το δικαίωμα να εισπράξω τα δεδουλευμένα μου και τα δώρα μου και τα επιδόματα μου. Και το Πρωτοδικείο και το Εφετείο Θεσσαλονίκης.

 

 

Προσφύγατε στην επιθεώρηση εργασίας και το Ι.Κ.Α ;

 

 

Βεβαίως. Πήγα στις 30-8-2018 στην Επιθεώρηση Εργασίας ( Π.Ε.Κ.Α ) Κεντρικής Μακεδονίας, Α΄ Τμήμα Ελέγχου στη Θεσσαλονίκη, η οποία άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του και των συνεργατών του μετά από 18 μήνες ( ! ) από την καταγγελία μου, και μόνον μετά από εξώδικο μου προς το Υπουργείο. Την ίδια αντιμετώπιση είχα και από το Ι.Κ.Α Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, που από τα μέσα Αυγούστου 2018 του άσκησε ποινική δίωξη μετά από 18 μήνες από την καταγγελία μου. Να σας ενημερώσω πως σε υποθέσεις καταγγελιών εργαζομένων, οι Υπηρεσίες κινούνται αστραπιαία και η ποινική δίωξη εναντίον των εργοδοτών ασκείται το πολύ μέσα σε 1 μήνα από την καταγγελία του εργαζομένου.

 

Πώς σας αντιμετώπισε μετά τη δικαίωσή σας από το Εφετείο Θεσσαλονίκης;

 

Ενώ κρίθηκε πως μου οφείλει χρήματα, από κοινού με τις εταιρείες του από δεδουλευμένα και όλα τα νόμιμα δώρα και επιδόματα που λαμβάνει ένας μέσος εργαζόμενος, αρνείται όμως μέχρι και σήμερα να με πληρώσει. Για αυτό κατασχέθηκε η περιουσία του. Εγώ ακολούθησα το νόμιμο τρόπο διεκδίκησης δεδουλευμένων, δεν έσφαλα πουθενά. Άλλα εμφανίζει ο Βέρτης όμως στο πανελλήνιο…. αντί να ακολουθεί τις νόμιμες δικαστικές διαδικασίες προτιμά να λασπολογεί εναντίον μου. Η κοινωνία έχει ξυπνήσει. Δεν μπορεί να με καταδικάσει στα μάτια του κόσμου με ψέμματα. Η δικαιοσύνη με δικαίωσε και θα συνεχίζει να με δικαιώνει ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ που δε τον εξυπηρετεί. Ήδη εναντίον του έχουν ασκηθεί πάνω από 15 ποινικές διώξεις για ιδιαίτερα σοβαρά εγκλήματα και αναμένεται η ποινική δίωξη εναντίον του για τουλάχιστον άλλες 5 υποθέσεις. Αυτά τα ξεχνά;

 

Επειδή έχουν ακουστεί διάφορα για τις κατασχέσεις. Ποια είναι τελικά η αλήθεια; 

Στις 9-4-2021 ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναστολής κατά της εκτέλεσης που κατέθεσε ο αντίδικός μου για να με αποτρέψει να εισπράξω τα δεδουλευμένα που μου οφείλει. Είναι γεγονός επίσης ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης δέχθηκε την αίτηση του, για προσωρινή αναστολή της εκτέλεσης της διαταγής πληρωμής που εκδόθηκε σε βάρος του για τα ίδια δεδουλευμένα, υπό τον όρο καταβολής στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων του ποσού των 140.000 ευρώ ως εγγύηση. Ετσι, έχουν επιβληθεί 2 κατασχέσεις σε βάρος του Νίκου Βέρτη και μια σε βάρος της εταιρείας του «ΘΕΑΜΑ Ε.Π.Ε», ενώ οι πλειστηριασμοί έχουν οριστεί για την 1-12-2021 οι δύο και ο τρίτος για την 8-12-2021. Ο Νίκος Βέρτης μέχρι σήμερα, παρά τη δικαίωσή μου, δεν μου έχει δώσει ούτε ευρώ.

 

 

Ο Βέρτης δηλώσε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ότι έγινε προσπάθεια να τα βρείτε εξωδικαστικά και εσείς αρνηθήκατε. Ισχύει;

 

Εγώ ήμουν αυτός που πριν ξεκινήσω δικαστικά το 2017, του δήλωσα πως ήθελα να επιλύσουμε το θέμα εξωδικαστικά. Αυτός ήταν αναβλητικός, και μου έστειλε εξώδικο, ενώ με δυσφημούσε στη Θεσσαλονίκη ως κλέφτη και ανίκανο ! Μου είπε τελικά, πως αν πάω στα δικαστήρια, θα χάσω αφού «έχει τον τρόπο του» και έχει γνωριμίες με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, δικαστές στον Αρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Εγώ πιστεύω ακράδαντα και στο δίκαιο και στους δικαστές της χώρας μου, που μέχρις στιγμής απέδειξαν πως δεν επηρεάζονται από τα ηχηρά ονόματα, αλλά αποδίδουν το δίκαιο.

 

Αποκλείετε το ενδεχόμενο ενός συμβιβασμού;

 

Σήμερα πλέον, ναι. Ο Βέρτης με συκοφάντησε μέσω των ΜΜΕ σε όλη την Ελλάδα. Νομίζει πως επειδή είναι διάσημος και έχει 8 δικηγόρους, μπορεί να θίγει την τιμή και υπόληψή μου; Με αποκάλεσαν ψεύτη και εκβιαστή! Είπε πως στον Αρειο Πάγο θα χάσω «γιατί εκεί έχει έντιμους δικαστές», όπως δήλωσε ο επικεφαλής του στρατού των δικηγόρων του, κ. Αλέξης Κούγιας, στις 12-3-2021 υπονοώντας πως οι δικαστές που ήδη, εκδίκασαν την υπόθεσή μου στη Θεσσαλονίκη δεν είναι έντιμοι. Είπε ακόμη πως «τα έχει όλα τακτοποιημένα και συνεννοημένα και θα χάσω στον Άρειο Πάγο». Με αυτές τις δηλώσεις μπορεί κάποιος να μιλά για συμβιβασμό; Συνεχίζω και θα συνεχίζω μέχρι τέλους, να αγωνίζομαι στις αίθουσες των δικαστηρίων, ξοδεύοντας πολλά χρήματα σε 1 δικηγόρο μόνο μέχρις ότου λάμψει η αλήθεια και δικαιωθώ πλήρως.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έδωσε… ρέστα ο σκηνοθέτης – Σούπερ αποκαλυπτικά πλάνα (vid)

[/expander_maker][gs-fb-comments]

[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου