1300 ευρώ μισθός το μήνα, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δεις 13 θρίλερ και να σου μετράνε τον παλμό - celebs.gr

Breaking

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

1300 ευρώ μισθός το μήνα, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δεις 13 θρίλερ και να σου μετράνε τον παλμό

featured image

Υποψήφιο να παρακολουθήσει θρίλερ ζητά εταιρεία στις ΗΠΑ, δίνοντας το χρηματικό ποσό των 1.3000 δολαρίων, ελέγχοντας τον καρδιακό παλμό του.

Eιδικότερα, η εταιρεία αναζητά έναν λάτρη ταινιών τρόμου, ο οποίος θα λάβει 1.300 δολάρια για να παρακολουθήσει 13 ανατριχιαστικά κλασικά κινηματογραφικά έργα και να ελέγχεται ο καρδιακός ρυθμός του, προκειμένου να συγκριθούν οι παράγοντες φόβου στις ταινίες υψηλού και χαμηλού προϋπολογισμού.

Ο FinanceBuzz, ένας ιστότοπος χρηματοοικονομικών συμβούλων, ανακοίνωσε ότι αναζητά έναν «αναλυτή καρδιακών παλμών ταινιών τρόμου» ώστε να παρακολουθήσει 13 θρίλερ διαφορετικών προϋπολογισμών και να συγκρίνει τον φόβο από ταινίες μεγάλου προϋπολογισμού και τις αντίστοιχες χαμηλού προϋπολογισμού.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Προφυλακιστέα η Λένια Πολυχρονοπούλου – Ξέσπασε κατά του συντρόφου της έξω από τα δικαστήρια

Οι ταινίες που επιλέχθηκαν είναι οι: Saw (Σε βλέπω), Amityville Horror, (Τρόμος στο Άμιτβιλ), A Quiet Place, A Quiet Place Part 2, (Ένα Ήσυχο Μέρος 1 και 2), Insidious (Παγιδευμένη Ψυχή), Get Out (Τρέξε!), The Purge (Η Κάθαρση), Paranormal Activity (Μεταφυσική Δραστηριότητα), το ριμέικ του 2018 του Halloween (Η Νύχτα με τις Μάσκες), Candyman, The Blair Witch Project , Annabelle και Sinister.


Τον υποψήφιο που θα παρακολουθήσει θρίλερ πληρώνει αδρά ο ιστότοπος

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί, θα χρησιμοποιήσει μία συσκευή μέτρησης FitBit, η οποία θα καταγράφει τον καρδιακό παλμό του, κατά τη διάρκεια παρακολούθησης των ταινιών.

«Ο τυχερός υποψήφιος που θα προσληφθεί θα πληρωθεί 1.300 δολάρια για τις προσπάθειές του. Θα παράσχουμε επίσης ένα FitBit, το οποίο φοράει κατά τη διάρκεια του κινηματογραφικού μαραθωνίου και μια δωροκάρτα 50 δολαρίων για να καλύψει το κόστος των ενοικιάσεων ταινιών» υπογραμμίζεται στον ιστότοπο.

Από όλους τους τύπους ταινιών που προβάλλονται στον κινηματογράφο, οι ταινίες τρόμου έχουν τα πιο πολλά κέρδη, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό τους.

Για να προκαλέσει τρόμο μία ταινία δεν χρειάζονται μόνο ειδικά εφέ υψηλών προδιαγραφών και εικόνες τρόμου που έχουν παραχθεί στον υπολογιστή (CGI), αφού τις περισσότερες φορές, είναι τρομακτικές λόγω της ιστορίας τους και όχι του προϋπολογισμού του στούντιο παραγωγής.

Το 2007, η «Μεταφυσική Δραστηριότητα» γυρίστηκε με μόλις 15.000 δολάρια και οι εισπράξεις της έφθασαν τα 193 εκατομμύρια δολάρια, επισημαίνεται στον ιστότοπο.

«Θα μας βοηθήσετε να ανακαλύψουμε αν ο προϋπολογισμός μιας ταινίας επηρεάζει ή όχι το πόσο τρομακτική μπορεί να είναι, φορώντας ένα Fitbit για να παρακολουθείτε τον καρδιακό σας ρυθμό, ενώ παρακολουθείτε 13 φιλμ. Θα βαθμολογήσετε επίσης τις ταινίες με βάση την πρόβλεψή σας για το ύψος του προϋπολογισμού παραγωγής τους», σημειώνεται. [/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου