Σύλληψη μοντέλου για κοκαΐνη: Ο πρώην σύντροφός της είναι κάθετος, «Δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλέκεται» - celebs.gr

Breaking

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Σύλληψη μοντέλου για κοκαΐνη: Ο πρώην σύντροφός της είναι κάθετος, «Δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλέκεται»

featured image

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού μίλησε ο πρώην παίκτης του «Power of Love» και πρώην σύντροφος του μοντέλου που συνελήφθη για κοκαΐνη, Φίλιππος Αρβανίτης. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως αρχικά νόμιζε ότι του κάνουν πλάκα, ενώ επέμεινε πως πρέπει να αθωωθεί.

«Στο άκουσμα της είδησης, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα γιατί φαντάστηκα ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει από ένα συντηρητικό άτομο όπως εκείνη. Μετά μπήκα να το τσεκάρω και όταν διάβασα τα άρθρα, άρχισα να το συνειδητοποιώ. Σκέφτηκα πώς μπορεί να μπλέξει κανείς από το τίποτα. Είναι ο άνθρωπος πως αν έπινα εγώ για παράδειγμα τρίτο ποτό, θα με κυνηγούσε σαν τη μάνα μου» ανέφερε ο Φίλιππος Αρβανίτης.


Και πρόσθεσε «Δεν ήξερα για τα προβλήματα που είχε με τον σύντροφό της. Συζητούσαμε σε φιλικά πλαίσια για τη σχέση της, γιατί δουλεύαμε ένα τρίμηνο μαζί. Δεν ήξερα τίποτα για τέτοια προβλήματα. Εγώ πιστεύω ότι θα αθωωθεί, δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλέκεται. Επικοινωνώ καθημερινά με τον αδερφό της και με καθοδηγεί για το πώς μπορώ να βοηθήσω. Έχω μιλήσει με την ίδια, η κατάστασή της δεν είναι καλή. Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε και βλέπετε».
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου