Η Λένια Πολυχρονοπούλου ξεσπά μετά τη προφυλάκισή της – «Με τύφλωσε η αγάπη μου» - celebs.gr

Breaking

Η Λένια Πολυχρονοπούλου ξεσπά μετά τη προφυλάκισή της – «Με τύφλωσε η αγάπη μου»

featured image

Όλη την ευθύνη για την εμπλοκή της στην υπόθεση της διακεκριμένης διακίνησης κοκαΐνης συνολικού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων ρίχνει στον 32χρονο σύντροφό της το 29χρονο μοντέλο και πρώην παίκτρια reality στην απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας.

Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη διακίνηση των ναρκωτικών και ισχυρίζεται ότι ενεπλάκη στην υπόθεση τυφλωμένη από τον έρωτα. «Όπως περιέγραψε στην απολογία της, ένα χρόνο περίπου μετά την δημιουργία σχέσης με τον 32χρονο, αντιλήφθηκε την εξάρτηση του από τα ναρκωτικά. «Το σύννεφο που πάντοτε σκέπαζε τη σχέση μας ήταν το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την έναρξη του δεσμού μας κατάλαβα ότι εκείνος έκανε περιστασιακή χρήση κοκαΐνης, όπως ομολόγησε. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν προσπαθήσω να απομακρυνθώ από εκείνον, καθώς εγώ όχι μόνο δεν είχα ποτέ μου σχέση με ουσίες, αλλά ούτε κάπνιζα ούτε έπινα», ανέφερε η 29χρονη στην απολογία της.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Λόγω αυτής της εξάρτησης του συντρόφου της, η 29χρονη, περιγράφει ότι είχαν συχνούς τσακωμούς και χωρισμούς, αλλά εν τέλει το μοντέλο και πρώην παίκτρια reality ισχυρίζεται ότι πείστηκε να μείνει μαζί του. «Δυστυχώς για μένα, όπως σήμερα αποδεικνύεται, πείστηκα από τις διαβεβαιώσεις του ότι μαζί μου θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και συνεχίσαμε να είμαστε μαζί, με σημαντικά όμως διαστήματα ενδιάμεσων χωρισμών, καθώς ξανά και ξανά διαπίστωνα μεμονωμένα περιστατικά χρήσης, εκ μέρους του, που έκαμψαν την εμπιστοσύνη μου», τόνισε στην απολογία της.

Μάλιστα, αποδίδει στην ηλικία της, τον έρωτα και την επιθυμία της να κάνει οικογένεια το γεγονός ότι πείστηκε να παντρευτεί τον 32χρονο, αναφέροντας στην ανακρίτρια ότι «ήμουν 29 ετών έπρεπε να σκεφτώ σοβαρά τη δημιουργία μιας οικογένειας και έπρεπε και εκείνος να λάβει με τη σειρά του απόφαση αν ήταν διατεθειμένος να αφήσει πίσω το παρελθόν. Μου έκανε πρόταση γάμου στα Κουφονήσια τον περασμένο Αύγουστο. Η συμπεριφορά που είχε επιδείξει το τελευταίο διάστημα και η αγάπη μου για εκείνον με τύφλωσαν με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να αντιληφθώ ότι τελικά η δική μου απάντηση στην πρότασή του θα ήταν και η καταστροφή μου. Έτσι, βρίσκομαι σήμερα εδώ, με αποκλειστική ευθύνη του συγκατηγορουμένου μου».


Η κατηγορούμενη και προφυλακισμένη, πλέον, στις φυλακές Κορυδαλλού για αδίκημα που τιμωρείται ακόμα και με ισόβια κάθειρξη, υποστήριξε στην απολογία της, ότι έχει ελάχιστο εισόδημα 1.200 ευρώ το μήνα, εξηγώντας ότι «λόγω της φύσεως των επιχειρήσεων, στις οποίες απασχολούμαι οι απολαβές μου ως επί το πλείστον δεν είναι εμφανείς, ενώ η ανασφάλεια που επικρατεί στο χώρο της εργασίας δεν μου παρέχει την πολυτέλεια να απαιτήσω κάτι διαφορετικό, καθώς θα συνεπάγεται υπέρμετρη επιβάρυνση των επιχειρήσεων των εργοδοτών μου».

Σε κάθε περίπτωση, η 29χρονη εμφανίστηκε προδομένη, από την συμπεριφορά του 32χρονου συντρόφου της. «Από μία κοπέλα που ζούσα το όνειρο του γάμου πιστεύοντας τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις του συντρόφου μου για κοινή ζωή, δημιουργία οικογένειας και παιδιών, τυφλωμένη από τον έρωτα, νιώθω σήμερα προδομένη από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα για να προχωρήσω τη ζωή μου και συν τοις άλλοις αντιμετωπίζω και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ζωή μου και αυτή της οικογένειάς μου» ανέφερε μεταξύ άλλων στην απολογία της. Επιπλέον, εξήγησε ότι μπολ, ταάπερ που υπήρχαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού «αποτελούν τα δοχεία που προορίζονται για το νερό και το φαγητό του σκύλου, τα οποία ασφαλώς και πλένονται στο μπάνιο με αραιωμένη χλωρίνη. Όπως επίσης με χλωρίνη είναι αναγκαίο να γίνεται και το καθημερινό σφουγγάρισμα του πατώματος για λόγους υγιεινής».

Παράλληλα, προσπάθησε να εξηγήσει γιατί άργησε να ανοίξει την πόρτα στους αστυνομικούς αναφέροντας ότι «λόγω των οικιακών εργασιών, ήμουν στο σπίτι με όλως ελαφρά περιβολή, ενώ κατά την άφιξη των αστυνομικών βρισκόμουν στο μπάνιο για την ανάγκη μου οπότε δεν χρειάστηκαν περισσότερο από ένα με δύο λεπτά το πολύ για να βγω από το μπάνιο να φορέσω πρόχειρα ένα ρούχο και να ανοίξω. Τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα ήταν κάποια από την εργασία μου, κάποια από δώρα προ γάμου και κάποια από δώρα -βοήθειες από τις οικογένειές μας για να αντιμετωπίσουμε τα έξοδα του γάμου».

«Δυστυχώς, ούσα ερωτευμένη και ζώντας τις ημέρες της παραμονής του γάμου μου ανατράπηκε ο κόσμος μου και συντετριμμένη κινδυνεύω να καταστραφεί η ζωή μου και η ζωή της οικογένειάς μου, επειδή εμπιστεύτηκα το λάθος άνθρωπο, όπως αποδείχθηκε», κατέληξε η 29χρονη στην απολογία της.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ