Ο εφιάλτης της Φαίης γίνεται πραγματικότητα – Τι της χάλασε την διάθεση χθες το πρωί… - celebs.gr

Breaking

Ο εφιάλτης της Φαίης γίνεται πραγματικότητα – Τι της χάλασε την διάθεση χθες το πρωί…

featured image

Χειρότερα η σεζόν για την Φαίη Σκορδά τηλεοπτικά δεν μπορούσε να ξεκινήσει. Μετράει ήδη τρεις αποχωρήσεις απ’ το «Πρωινό», έχει αποδεχθεί απόλυτα το «καπέλωμα» από τον πρώην σύζυγο Γιώργο Λιάγκα, κάνει μια εκπομπή που δεν της αρέσει και δεν την κατέχει γιατί έχει πλήρη μεσάνυχτα από τηλεοπτικό ρεπορτάζ, βλέπει τα εμπορικά της να χάνονται μέσα στα εγκλήματα και τις συζυγοκτονίες και χθες ήρθε το κερασάκι στην τούρτα.

Τα νούμερα από την αρχή της σεζόν είναι μέτρια. Ελάχιστες φορές η εκπομπή βρέθηκε πρώτη και τις περισσότερες μέρες παίζει οριακά μεταξύ δεύτερης και τρίτης θέσης και πολύ πίσω από την «Μις Τρέσα» Καινούργιου που μετά από μια μέτρια αρχή έχει πάρει τα πολύ πάνω της.


Ποια ήταν η χαριστική βολή για την Σκορδά;

Όχι το 7,5% που έκανε την μέρα που ήταν σόλο χωρίς τον Λιάγκα στο πλευρό της αλλά το 13,5% δηλαδή 5 μονάδες πάνω την ημέρα που ο πρώην σύζυγος επέστρεψε στην εκπομπή.

Η κοινωνική εκπομπή που έχει στήσει ο Λιάγκας δεν ταιριάζει στη Σκορδά αλλά πλέον δεν έχει τηλεοπτικό διέξοδο. Καθώς τα νούμερα που είναι σκληρός κριτής των πάντων δείχνουν πως τουλάχιστον σόλο δεν μπορεί να προχωρήσει αυτή τη στιγμή. Ή έστω στην πρωινή ζώνη που είναι από τις πιο ανταγωνιστικές στο καθημερινό πρόγραμμα των καναλιών… 




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ