Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βούρκωσε στον αέρα για το ροζ βίντεο της Τούνη και την έκανε να ξέσπασει σε κλάματα - celebs.gr

Breaking

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βούρκωσε στον αέρα για το ροζ βίντεο της Τούνη και την έκανε να ξέσπασει σε κλάματα

featured image

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήρε το μέρος της συντρόφου του, Ιωάννας Τούνη, αναφορικά με τις επιθέσεις που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην εκπομπή “Super Kατερίνα” και μάλιστα, βούρκωσε.

Όπως υπογράμμισε «δε θέλω να μιλήσω πολύ γιατί θα πουν όλοι ότι είναι κοπέλα μου και την υπερασπίζομαι γι΄ αυτό τον λόγο. Ένα πράγμα που έχω δει στην Ιωάννα και έχω ερωτευτεί πάρα πολύ είναι ότι όντως είναι πάρα πολύ καλό παιδί και έχει πολύ καλή ψυχή. Ας μη ξεχνάμε όμως ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει φάει πάρα πολύ πόλεμο για πολλούς και διάφορους λόγους. Γιατί είναι φαινόμενο στο instagram, γιατί έχει βγει κάποια στιγμή ένα βίντεο που την έχει πεθάνει, έχει πεθάνει την οικογένειά της. Είναι πάρα πολύ στενάχωρο ένας άνθρωπος να τρώει κάθε μέρα πόλεμο και βρισίδι και κατάρες. Τι έχει κάνει; Επειδή προσπαθεί και δουλεύει;».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Γάιδαρος” κλείνει ράμπα αναπήρων και ζητά και τα ρέστα από δημοσιογράφο – «Αντε χ@σου, βρ@μα»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήρε το μέρος της Ιωάννας Τούνη

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ στο πλατό βρισκόταν η Χριστίνα Ορφανίδου, η οποία συμμετείχε πέρυσι στο Big Brother και είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας ενός ροζ βίντεο με την ίδια πρωταγωνίστρια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξήγησε πόσο δύσκολο είναι και για τον επόμενο σύντροφο της κοπέλας που έχει βιώσει κάτι τέτοιο – στην προκειμένη περίπτωση για τον ίδιο – να αντιμετωπίζει αυτά τα σχόλια.

Όπως επεσήμανε για το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη «όλοι νομίζουν ότι μας έχει χαριστεί κάτι και μας έχει χαριστεί μέσα από το κρεβάτι μας και επειδή μπορεί να διαρρέει κάτι, ότι είναι αυτό το πράγμα και επιβεβαιώνεται. Η διαφορά είναι ότι αυτή η κοπέλα, έχει να γυρίσει στο σπίτι της, να αντιμετωπίσει τους ανθρώπους της. Και δεν έχει μόνο την οικογένειά της έχει και τον ίδιο της τον εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος να μη μπορεί να προχωρήσει τη ζωή του γιατί ενδεχομένως να φοβάται ότι δε θα μπορεί να ανταπεξέλθει ο νέος σύντροφος. Δεν είναι εύκολο. Ξέρεις τι είναι να σου την πέφτουν όλοι από πάνω από το πρωί μέχρι το βράδυ; Και μένα, ξέρεις τι είναι να σου στέλνουν μηνύματα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σου λένε αυτό το πράγμα;».


Και συμπλήρωσε «μπορείς να το αντέξεις; Μπορείς να αντέξεις το γεγονός ότι σου λένε κάθε μέρα αυτό; Είναι θέμα ντροπής και αρχής. Δεν είναι θέμα μόνο το ότι δεν έχουν πάρει αρχές από το σπίτι τους αλλά είναι θέμα ότι από μόνος σου να το δουλέψεις».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σειρηνάκη είδες “Big Brother”; – Το “κάνουν” 4 φορές την ημέρα… μπροστά σε όλους

«Ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει έναν άνθρωπο διαφορετικά. Μπορεί για εσάς να είμαι συμπαθής και για εκατομμύρια κόσμου να μην είμαι. Το πως συμπεριφέρομαι σε εσάς δεν έχει να κάνει με το πως συμπεριφέρομαι σε έναν άλλο άνθρωπο. Και, όλοι αλλάζουμε», κατέληξε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τα κλάματα της Ιωάννας Τούνη μετά τη στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Στο μεταξύ, μερικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε η Ιωάννα Τούνη, μετά το ξέσπασμα του συντρόφου της, θέλοντας να ευχαριστήσει τον ίδιο, αλλά και την Κατερίνα Καινούργιου.

«Είμαι στην τηλεόραση εδώ και τόση ώρα… και πνίγομαι! και θέλω να μιλήσω… και περιμένω πως και πως να τελειώσει η εκπομπή για να μπορέσω να ανεβάσω κάτι σχετικό… (Ώστε να μειώσουμε τους καλοθελητές που θα βγουν να πουν ότι κάνω «κόλπα τηλεθέασης για να δούμε όλοι alpha!). Ευχαριστώ αλήθεια! Την Κατερίνα για την δημόσια στήριξη της… Και πρωτίστως τον Δημήτρη που μπαίνει μπροστά για μένα, ότι και αν συμβεί!!!», είπε η Ιωάννα Τούνη.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ