Νέο επεισόδιο, στη Θεσσαλονίκη: Γονιός αρνητής μαινόμενος έσπρωξε τη διευθύντρια του σχολείου, απείλησε δασκάλους - celebs.gr

Breaking

Νέο επεισόδιο, στη Θεσσαλονίκη: Γονιός αρνητής μαινόμενος έσπρωξε τη διευθύντρια του σχολείου, απείλησε δασκάλους

featured image

Ένας πατέρας εισέβαλε σε σχολείο της Θέρμης απαιτώντας να γίνει δεκτό το παιδί του χωρίς να έχει προσκομίσει το αποτέλεσμα του Self test.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας μπήκε μαινόμενος μέσα στο σχολείο αρνούμενος να προσκομίσει την σχολική κάρτα του παιδιού του που φοιτά στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης.

Ο συγκεκριμένος άνδρας προκάλεσε αναστάτωση και σύμφωνα με το GrTimes απείλεισε εκπαιδευτικούς και έσπρωξε τη διευθύντρια του σχολείου.


Για αρκετή ώρα αρνούνταν να φύγει από το σχολείο μέχρι να γίνει δεκτό το παιδί του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. Ο αρνητής πατέρας και διευθύντρια του σχολείου οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Σε βάρος του γονέα σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης δημόσιας υπηρεσίας, η οποία αποστέλλεται στον εισαγγελέα, στον οποίο και θα οδηγηθεί ο δράστης αργότερα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ