Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Τη ζήλευε, της χάκαρε τα social media, η Ντόρα μου έλεγε “θα γίνουμε θέμα στις ειδήσεις”» - celebs.gr

Breaking

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Τη ζήλευε, της χάκαρε τα social media, η Ντόρα μου έλεγε “θα γίνουμε θέμα στις ειδήσεις”»

featured image

Μια ακόμη γυναικοκτονία. Μια ακόμη κοπέλα νεκρή. Ένας άνδρας που θεωρούσε τη γυναίκα «κτήμα» του. Η Ρόδος και ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί σοκαρισμένη όσα έρχονται στο φως για τη σχέση του δολοφόνου και αυτόχειρα με την Ντόρα, που νόμιζε ότι είχε γλιτώσει επιτέλους απο τον κακοποιητή της, δυστυχώς ωστόσο την Τετάρτη εκτελέστηκε από εκείνο στη μέση του δρόμου

Η Μαρία, η ξαδέλφη της δολοφονημένης Ντόρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι η 31χρονη «μου είχε εκμυστηρευθεί: “Μαρία θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις”», σχολιάζοντας τη ζήλια και την κακοποιητική του συμπεριφορά του.

Όπως είπε η ξαδέλφη του θύματος «έχουμε μεγαλώσει όλοι μαζί. Ήμασταν σαν αδέλφια με τη Ντόρα. Πριν από οκτώ μήνες είχαν κάνει σχέση. Φαινόταν υπερπροστατευτικός αλλά δεν μπορούσα να κατανοήσω τον τρόπο που φερόταν».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τραγικός θάνατος για 21χρονη καλλονή αναβάτρια (video)

Σύμφωνα με όσα είπε, «όταν νοίκιασαν σπίτι και έμειναν μαζί, εκείνος άρχισε να έχει συμπεριφορά πολύ διαφορετική. Η Ντόρα μου είπε ότι την πιέζει πάρα πολύ. Η Ντόρα δεν θα δεχόταν βίαιη, κακοποιητική συμπεριφορά. Την ζήλευε πάρα πολύ. Μπήκε στο κινητό της και της έσβησε όλες τις φωτογραφίες με τον παππού μας. Οι γονείς της τής είχαν πει ότι το σπίτι σε περιμένει».

«Πήγα να δω το σπίτι τους και μου έλεγε “εγώ την Ντόρα την προσέχω”. Μετά από λίγο καιρό, μίλησα με την Ντόρα στο τηλέφωνο και μου είπε “Μαρία, δεν μου τα λέει καλά, με πιέζει πολύ”.

Προχθές βγήκαμε με τη μητέρα της από το σπίτι και αυτός ήταν μέσα στο αμάξι του και μου λέει η μητέρα της ότι “αυτός μας παρακολουθεί” και εγώ της είπα “πρόσεχε, Κατερίνα, μην σου σκοτώσει το κορίτσι!”. Και η ίδια η Ντόρα μου είπε προ ημερών “Μαρία, θα γίνουμε θέμα στις ειδήσεις, όπως αυτές που βλέπουμε”. Είχε στη ζωή της τόσους φίλους και είχε και αγόρια, δεν είχε ποτέ με κανέναν κάποιο πρόβλημα» είπε ακόμη η ξαδέλφη της κοπέλας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος στο “The Bachelor” – Αυτό είναι το “ροζ βίντεο” παίκτριας

Όπως πρόσθεσε: «εκείνος όταν πήγαν στην Κάλυμνο την ξεφτίλισε. Έλεγε ότι η γυναίκα πρέπει να είναι σπίτι και να μεγαλώνει παιδιά. Η ξαδέλφη μου του είπε δεν ταιριάζουμε και χωρίζουμε. Όταν του το είπε αυτό, τις πρώτες μέρες είχε έρθει στο σπίτι των γονιών της κι έλεγε εγώ τη λατρεύω και εκείνοι είπαν ότι είναι 30 χρόνων και αποφασίζει μόνη της. Η Ντόρα έπειτα από ένα διάστημα έλεγε ότι “σταμάτησε να με ενοχλεί” και της λέγαμε “ύποπτο”. Πού να ξέρουμε τι θα ακολουθήσει».

«Επιτέλους γλίτωσα»

Στον ΑΝΤ1 μίλησε και μια πολύ καλή φίλη της Δώρας. Όπως είπε «είναι πολύ σοκαριστικό αυτό που έγινε, προχθές μιλούσαμε μαζί της».

Σύμφωνα με την ίδια, «πάνω στην κουβέντα που κάναμε μου έλεγε και για τη σχέση αυτή που είχε και ήταν λες και ήταν προφητικό γιατί όσες φορές μιλούσαμε συνήθως δεν μιλούσε για τα προσωπικά της και προχθές ανοίχτηκε.

Μου είπε “ευτυχώς κατάφερα και ξέφυγα από αυτόν τον άνθρωπο“. Την είχε αποκόψει από τις φίλες της, δεν την άφηνε να μιλάει μαζί τους και μια φορά όταν άργησε να γυρίσει την είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι, δεν την άφηνε να βγαίνει στο μπαλκόνι να καπνίζει έπειτα από κάποια ώρα. Είχε καταλάβει επίσης ότι της χάκαραν τον υπολογιστή και είχε απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και βρήκαν ότι το στίγμα ήταν από το σπίτι.

Η φίλη της είπε ακόμη ότι «της είχε σβήσει φωτογραφίες από το laptop της, έμπαινε στα social media και της έσβηνε μηνύματα ή απαντούσε ο ίδιος αντί για εκείνη. Σχεδόν κλαμένη μου τα έλεγε η κοπέλα. Μου έλεγε “επιτέλους γλίτωσα”. Μου έδωσε την εντύπωση ότι ένιωθε ελεύθερα. Δεν το πιστεύαμε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ