Τρομακτικό βίντεο: Ξέφυγε τη τελευταία στιγμή από τον άντρα που την ακολουθούσε – Πήγε να μπει σπίτι της - celebs.gr

Breaking

Τρομακτικό βίντεο: Ξέφυγε τη τελευταία στιγμή από τον άντρα που την ακολουθούσε – Πήγε να μπει σπίτι της

featured image

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με μία γυναίκα που καταφέρνει να γλιτώσει από έναν άντρα που την κυνηγούσε και την ακολουθούσε.

Τρομακτικά πλάνα από διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη με μια γυναίκα να γλιτώνει την τελευταία στιγμή από τον διώκτη της. Στα χέρια της αστυνομίας της Νέας Υόρκης βρίσκεται ένα βίντεο, το οποίο καταγράφει έναν άντρα να ακολουθεί μια γυναίκα στο σπίτι της.

Η 50χρονη γυναίκα έφτασε στο σπίτι της στις 2 το πρωί και στο βίντεο που κυκλοφόρησε από τις Αρχές, δείχνει να μπαίνει γρήγορα στο διαμέρισμά της και στη συνέχεια εμφανίζεται ο άντρας που την ακολουθούσε.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου δεν έχει βαφτιστεί ακόμα. Θα πάει μόνος του στον ποταμό, θα διαλέξει άλλο όνομα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μοιράζομαι τον άντρα μου με τη μητέρα μου και την μικρή αδερφή μου»

Η γυναίκα καθώς ανοίγει την πόρτα, ρίχνει μια ματιά πίσω της για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και την κλείνει γρήγορα. Τότε στο πλάνο κάνει την εμφάνισή του ο άντρας που τρέχει να προλάβει την πόρτα πριν κλείσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Χτυπάει το κουδούνι, χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι αφού συνειδητοποιεί ότι δεν επρόκειτο να του ανοίξει, τα παρατάει και φεύγει.

Η αστυνομία αναζητά τον ύποπτο που φορούσε τζιν και λευκό φανελάκι. Ο άντρας και η κοπέλα δεν γνωρίζονται. Το περιστατικό συνέβη σε μια περίδο που το ποσοστό εγκληματικότητας στη Νέα Υόρκη έδειχνε να βρίσκεται σε ύφεση.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: gazzetta.gr [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ