Σε διαθεσιμοτητα ο αστυνομικό που ήταν κατά των εμβολίων - celebs.gr

Breaking

Σε διαθεσιμοτητα ο αστυνομικό που ήταν κατά των εμβολίων

featured image

Ο αντιεμβολιαστής αστυνομικός, που από τον περασμένο Ιούλιο μέσω του YouTube αναρτά βίντεο με αντιεμβολιαστικό περιεχόμενο και κατά του κράτους και της αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Ο αστυνομικός, που εμφανίζεται στα βίντεο με το όνομα «Τηλέμαχος», αλλά το πραγματικό του όνομα είναι Γιώργος Βραχνής και υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής, ξεκίνησε την ανάρτηση βίντεο με αντιεμβολιαστικό περιεχόμενο από τον περασμένο Ιούλιο, μιλώντας κατά των εμβολίων και την υποχρεωτικότητα των τεστ για τον κορωνοϊό.

Ήδη έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής τέσσερις Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις (ΕΔΕ) και με βάση το πόρισμα μίας, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου δεν έχει βαφτιστεί ακόμα. Θα πάει μόνος του στον ποταμό, θα διαλέξει άλλο όνομα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μοιράζομαι τον άντρα μου με τη μητέρα μου και την μικρή αδερφή μου»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου, το υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Επιπλέον, για λοιπά βίντεο-αναρτήσεις του συγκεκριμένου αστυνομικού, οι ΕΔΕ που έχουν διαταχθεί βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο αντιεμβολιαστής αστυνομικός φορούσε τη στολή και αναρτούσε βίντεο

Ο «Τηλέμαχος» αναρτούσε βίντεο, όπου καταφερόταν εναντίον όσων συνδέονται με την πανδημία, ενώ τα βάζε ακόμη και με συναδέλφους του, φορώντας τη στολή του.

Στο βίντεο με τίτλο «Εκβιαστικά rapid tests», αποκαλύπτει ότι δεν κάνει τα self test που απαιτούνται και πληρώνει κάθε μέρα πρόστιμο 300 ευρώ που του επιβάλλεται από την υπηρεσία του.

Σε άλλο βίντεο, ο Τηλέμαχος “προσπάθησε να μάθει στους πολίτες πώς να πολεμούν τα ΜΑΤ”, περιλαμβάνοντας πλάνα από επεισόδια στην Ελλάδα, από εκπαίδευση ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ και από την εισβολή των υποστηρικτών του Τραμπ στο Καπιτώλιο.


Κατά τη διάρκεια του βίντεο εξηγούσε πώς γίνεται ο συντονισμός των αστυνομικών που υπηρετούν στα ΜΑΤ, ενώ ανέλυε και τον εξοπλισμό τους, που έχει δημιουργηθεί με στόχο να μην τραυματίζονται σε περίπτωση επεισοδίων και σημείωνε πως “ο καλύτερος τρόπος για να πολεμάμε τα ΜΑΤ είναι να μην πέσουμε στην παγίδα να τους πολεμήσουμε”.

Στο μεταξύ, ο αντιεμβολιαστής αστυνομικός με το ψευδώνυμο «Τηλέμαχος Μπόσσιος» ανέβασε βίντεο στο YouTube μετά τη διαθεσιμότητα, μέσα από το οποίο δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ανακαλέσει όσα έχει πει δημόσια.

«Αυτός ο αγώνας, αυτή η μάχη είναι επιλογή μου. Δεν θα πρέπει να στεναχωριέστε για τίποτα απ΄ ότι συμβαίνει, όλα είναι επιλογές. Για όσους δεν με ξέρουν, να ξέρετε ότι δεν θα ανακαλέσω τίποτα απ’ όσα έχω πει. Ο αγώνας δεν σταματάει εδώ, συνεχίζεται μέχρι δικαίωσης, μέχρι τελικής πτώσεως», αναφέρει στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο ΥouΤube.

Εξάλλου, ο αντιεμβολιαστής αστυνομικός πολλές φορές, από την Άνοιξη του 2020, οπότε ξεκίνησε η πανδημία στη χώρα μας, έχει αναφερθεί σε διάφορα θέματα που έχουν προκύψει όπως με τα παράνομα (όπως τα χαρακτηρίζει) πρόστιμα που έκοβαν οι αστυνομικοί την περίοδο των lockdown.

Από την άλλη πλευρά, σε ειδική εκδήλωση τον Ιούλιο του 2020, είχε βραβευτεί από Σύλλογο Διατήρηση Ιστορικών Οχημάτων για την άρτια ανακατασκευή και αναβάθμιση ενός υπηρεσιακού Skoda Octavia που σάπιζε στην Αμυγδαλέζα, καθώς επίσης και για την προσήλωση του στην ΕΛ.ΑΣ. και το υπηρεσιακό καθήκον.

Ο Αστυφύλακας της ΕΛ.ΑΣ με δικά του έξοδα, τα οποία έχουν αγγίξει τα 20 χιλ ευρώ, τροποποίησε και τοποθέτησε στο περιπολικό tactical προσαρμοσμένες θήκες, ένα μεγάλο σακβουαγιάζ πρώτων βοηθειών στο πορτμπαγκάζ, πυροσβεστήρα και άλλα υπηρεσιακό εξοπλισμό.

Ανοίγοντας το καπό εντυπωσιάζει ο σφυρήλατος κινητήρας, τρίτης γενιάς τουρμπίνα, με ισχύ 550 ίππων. Για να είναι οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον, έχει προσαρμόσει ρυθμιστής ιπποδύναμης, με το πάτημα κουμπιού.

Σύμφωνα με βιογραφικά του στοιχεία που υπάρχουν στο διαδίκτυο ο Γεώργιος-Τηλέμαχος ξεκίνησε την καριέρα του ως ειδικός φρουρός το 2009. Έχει υπηρετήσει στη ΔΑΕΑ, στο αστυνομικό Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών (όπου βρίσκεται έως σήμερα), στο Μεταγωγών, στο Αλλοδαπών, στην ομάδα Δέλτα και στο ΤΑΕ Αττικής. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ