Δεν πάει το μυαλό σας. Σε ποιον ποδοσφαιριστή έκανε πρόταση ο Ατζούν - celebs.gr

Breaking

Δεν πάει το μυαλό σας. Σε ποιον ποδοσφαιριστή έκανε πρόταση ο Ατζούν

featured image

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, ο ηθοποιός και η πετυχημένη influencer. Τα πρώτα ονόματα για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και το τεράστιο… μπαμ που θέλει να κάνει ο Τούρκος παραγωγός από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός για το επόμενο survivor το οποίο θα έχει και στόχο να σώσει την τηλεοπτική χρονιά για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το λόγο αυτό έχουν γίνει πάρα πολλές συσκέψεις και συζητήσεις της εταιρείας παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι στην Ελλάδα με τον ΣΚΑΙ. Το κανάλι γνωρίζει και έχει διαπιστώσει φέτος με το Big Brother ότι έχει ένα τηλεοπτικό προϊόν που εν δυνάμει μπορεί να φέρει πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης όμως απαραίτητο είναι να γίνει πολύ καλή επιλογή στο καστ.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εκτός εκπομπής ο Αλέξανδρου μετά το ξέσπασμα και τα κλάματα της Τούνη

Σε αντίθεση με το MasterChef που όπως αποδεικνύεται η επιτυχία του είναι οι τρεις κριτές στο survivor η επιτυχία του δεν είναι ούτε ο παρουσιαστής ούτε τα δώρα, είναι οι ίδιοι οι διαγωνιζόμενοι.


Από τη στιγμή που στην Ελλάδα δεν υπάρχουν διάσημοι πρώτης γραμμής που θα μπορούσαν να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο θα υπάρχει ένα συνονθύλευμα από celebrities αθλητές και μη επώνυμους όπως πάντα.

Οι celebrities είναι άτομα που έχουμε δει μέσα από άλλα ριάλιτι με πρώτο και καλύτερο την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ενώ και το ζευγάρι της στο J2US η Κατερίνα Λιόλιου συζητάει επίσης με την παραγωγή και σχεδόν έχει συμφωνήσει. Μην ξεχνάτε ότι και πέρσι ο Aτζούν Iλιτζαλί ψώνισε από το just the two of us τον Αλέξη Παππά

Συζητήσεις επίσης γίνονται με την Ιωάννα Τούνη ξανά. Η γνωστή influencer τώρα που βλέπει τους followers να έχουν παγώσει και περισσότερους να χάνει παρά να κερδίζει έχουμε πληροφορίες ότι το σκέφτεται πολύ σοβαρά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεφτιλίζουν την Ανχελίτα “Είσαι φτηνό σκουπίδι…σίχαμα σε καταλάβαμε”

Άλλωστε στη ζωή ότι δεν αγοράζεται με χρήμα αγοράζεται με περισσότερο χρήμακαι το μεγάλο ΝΑΙ της Ιωάννας Τούνη, σημειώστε την ημέρα που το διαβάζετε είναι κοντά!

Για το survivor επίσης γίνεται συζήτηση με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Γιώργο Καραγκούνη ενώ πρόταση φέρεται να ετοιμάζεται και για τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια ζει ως αγρότης και μελισσοκόμος στο Πήλιο

Πηγή: koolnews.gr

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ