Που αφήνει την αμύθητη περιουσία της η Μενεγάκη - celebs.gr

Breaking

Που αφήνει την αμύθητη περιουσία της η Μενεγάκη

featured image

Πριν από λίγο καιρό ήρθαν στη δημοσιότητα κάποια δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να έχει κάνει τη διαθήκη για την περιουσία της. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, πριν από ένα χρόνο η Ελένη Μενεγάκη έφτιαξε την διαθήκη της μοιράζοντας την περιουσία της στα παιδιά της, Άγγελο Λάτσιο, Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Έπιασαν δουλειά οι μυστικοί επιβάτες-«κατάσκοποι» στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε τον – Αυτόν σκότωσαν στον Άγιο Παύλο. Του είχαν στήσει καρτέρι

Τα πάντα κληρονομούν οι δικοί της άνθρωποι, με το περιοδικό να επικεντρώνεται σε όσα η Ελένη Μενεγάκη αφήνει στον μεγάλο της γιο με τον Γιάννη Λάτσιο, Άγγελο.

Η αμύθητη κληρονομιά της Ελένης Μενεγάκη


Ο 18χρονος σήμερα Άγγελος, κληρονομεί την πολυκατοικία με τα 12 διαμερίσματα στην Κάρυστο (δείτε εδώ φωτογραφία). Αυτή τη στιγμή, τα ενοίκια εισπράττει η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα. Από αυτά τα διαμερίσματα εξαιρείται ένα ποσοστό της τάξεως του 20%, το οποίο κληρονομεί ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος.

Στα χέρια του Άγγελου Λάτσιου, θα περάσει και το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στο Ελληνικό, στο οποίο η ίδια έμενε πριν παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο και ένα ακόμα σπίτι στην Χαλκιδική το οποίο όμως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν το σπίτι θα ανακατασκευαστεί ή αν θα πουληθεί.

Αντιθέτως, στην Μαρίνα, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να δώσει το σπίτι στην Κηφισιά, το οποίο νωρίτερα είχε αποφασίσει να πουλήσει. Η Ελένη ανακάλεσε την απόφαση προκειμένου η μικρή Μαρίνα να πάρει το σπίτι. Πέρα απ’όλα αυτά όμως η Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε ένα καταπίστευμα για όλα της τα παιδιά με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο θα τοκίζεται έως ότου αυτά κλείσουν το 31ο έτος της ηλικίας τους. Μέχρι τότε η Ελένη έχει τον έλεγχο του καταπιστεύματος και θα μπορεί να παρατείνει το χρόνο στον οποίο εκείνο θα μπορούν να πάρουν τα χρήματα. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ