Πτώση 13χρονης από τον 6ο όροφο: Οι κακοί βαθμοί, ο καυγάς με τον πατέρα και το δέντρο που της έσωσε τη ζωή - celebs.gr

Breaking

Πτώση 13χρονης από τον 6ο όροφο: Οι κακοί βαθμοί, ο καυγάς με τον πατέρα και το δέντρο που της έσωσε τη ζωή

featured image

Η 13χρονη μαθήτρια, που έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στο Κολωνάκι, το απόγευμα της Δευτέρας, φέρεται πως είχε έναν καβγά με τον πατέρα της, λόγω της κακής επίδοσης στο σχολείο και των χαμηλών βαθμών, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα, με τη γειτονιά στο Κολωνάκι, όπου μένει το κορίτσι μαζί με τον πατέρα της, ο οποίος τη μεγαλώνει μόνος του μετά τον θάνατο της συζύγου του, να σοκάρεται.

Οι γείτονες ανέφεραν ότι το κορίτσι, τον τελευταίο καιρό, είχε κλειστεί στον εαυτό της, ενώ συχνοί ήταν και οι καβγάδες με τον πατέρα της.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Τέτοια χάλια που έχεις, προτιμώ να τα πετάξω στα σκουπίδια» – Η φράση που θόλωσε τον serial killer του Βόλου!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέσπασε ο Τότσικας – «Θεωρώ βλαχιά να σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα μου»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η παραγγελία “μόνο με Έλληνες ντελιβεράδες” που έγινε θέμα συζήτησης

Ένας ανάλογος τσακωμός έγινε και τη Δευτέρα το απόγευμα μεταξύ τους, για τις κακές επιδόσεις της 13χρονης, στο σχολείο, που είχε ως αποτέλεσμα το κορίτσι να κλειδωθεί στο δωμάτιο του και να μην ανοίγει σε κανέναν, ενώ λίγο μετά τις επτά το απόγευμα άπαντες “πάγωσαν” όταν βγήκε στο μπαλκόνι του έκτου ορόφου και βούτηξε στο κενό.

Για καλή της τύχη, η πτώση της 13χρονης ανακόπηκε, όπως υπογράμμισαν γείτονες, από ένα δένδρο, που βρισκόταν μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Με κάταγμα στη βάση του κρανίου η 13χρονη μαθήτρια

Το κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων, όπου παραμένει νοσηλευόμενο σε βαριά, αλλά σταθερή κατάσταση, με κάταγμα στη βάση του κρανίου.

Άσχημη είναι η ψυχολογική κατάσταση του πατέρα και των συγγενών της οικογένειας, οι οποίοι δεν πίστευαν ποτέ ότι η νεαρή μαθήτρια θα οδηγούνταν στο απονενοημένο διάβημα, θέλοντας να εκδηλώσει την αντίδραση της. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ