Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η επιχείρηση του 1 δισ. δολαρίων που άνοιξε με τον Μάικλ Τζόρνταν και άλλους αστέρες του ΝΒΑ - celebs.gr

Breaking

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η επιχείρηση του 1 δισ. δολαρίων που άνοιξε με τον Μάικλ Τζόρνταν και άλλους αστέρες του ΝΒΑ

featured image

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τον Μάικλ Τζόρνταν και άλλους αστέρες του ΝΒΑ, προχώρησε σε χρηματοδότηση μιας start-up πολυτελών ρολογιών, με την κίνηση αυτή να οδηγεί την εταιρεία σε αποτίμηση κοντά στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Οπως αναφέρει σήμερα το CNBC, η WatchBox, η πλατφόρμα που επιτρέπει στους ανθρώπους να αγοράζουν, να πωλούν και να εμπορεύονται ρολόγια πολυτελείας, συγκέντρωσε 165 εκατομμύρια δολάρια στον τελευταίο γύρο χρηματοδότησής της.

Εκτός των Μ. Τζόρνταν (πέντε φορές πολυτιμότερος παίκτης του NBA και πλέον ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς) και Γ. Αντετοκούνμπο, συμμετείχαν ο ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, Μαρκ Λάσρι, καθώς και οι κορυφαίοι παίκτες των Φοίνιξ Σανς, Κρις Πολ και Ντέβιν Μπούκερ.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ροζ βιντεο Big Brother – Διέρρευσε ροζ βίντεο με Παναγιώτη και Ανχελίτα. Δείτε εικόνες

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κορμάρα! Οι βουτιές της Μαρίας μέσα στον Νοέμβριο και η αποθέωση για το άψογο κορμί που “έχτισε”

«Δεν είναι διαφορετικό από το να ασχολείσαι με την Γκόλντμαν Σακς» είπε χθες, σε συνέντευξή του στο CNBC, ο διευθύνων σύμβουλος της WatchBox, Τζάστιν Ρέις, για την πλατφόρμα, και συμπλήρωσε: «Εχουμε συμβούλους πελατών, με τους οποίους μιλάτε και διαχειρίζεστε επίσης το χαρτοφυλάκιο των ρολογιών σας».

Η εταιρεία συμβούλων McKinsey εκτιμά ότι οι πωλήσεις μεταχειρισμένων ρολογιών έφτασαν τα 18 δισ. δολάρια το 2019 και θα μπορούσαν να εκτιναχθούν στα 32 δισεκατομμύρια έως το 2025.

Ο 26χρονος Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει επίσης μετοχές σε εταιρείες όπως η start-up για αθλητικά ποτά Ready Nutrition. Ο 58χρονος Μάικλ Τζόρνταν αναδείχθηκε πρόσφατα ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής όλων των εποχών, με κέρδη 2,62 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με έρευνα της εξειδικευμένης ιστοσελίδας για την οικονομία του αθλητισμού Sportico.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ