Πέθανε η χήρα του Μανώλη Καντάρη που δολοφονήθηκε το 2011 για μία κάμερα - celebs.gr

Breaking

Πέθανε η χήρα του Μανώλη Καντάρη που δολοφονήθηκε το 2011 για μία κάμερα

featured image

Θρήνος για την Σιμόνα Βιρτζίλι που σύμφωνα με το patrisnews.com, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης. Πρόκειται για την γυναίκα που είδε τον σύζυγό της νεκρό, μέσα σε μία λίμνη αίματος, τη στιγμή που πήγαινε στο μαιευτήριο να γεννήσει το παιδί της. Ο Μανώλης Καντάρης είχε δολοφονηθεί το 2011 για μία κάμερα.

Η Σιμόνα Βιρτζίλι, παρά τα χτυπήματα που επεφύλαξε για εκείνη η μοίρα, δεν λύγισε ποτέ. Στάθηκε με το κεφάλι ψηλά, “βράχος” δίπλα στα παιδιά της. Ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης έχασε την μάχη που έδινε με τον καρκίνο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η οργή και τα ουρλιαχτά του Ντέμη: «Ένα χρόνο η Δέσποινα με κεράτωνε με τον Μπισμπίκη»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μπήκαν να κλέψουν το σπίτι του Ζαμπίδη αλλα τους περίμενε μια έκπληξη!

Η Σιμόνα Βιρτζίλι ήταν πνευμονολόγος και διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν». Το τελευταίο διάστημα μαζί με τα παιδιά της, είχε επιστρέψει στον Πύργο που ήταν ο τόπος καταγωγής της για να είναι κοντά  με τους δικούς της ανθρώπους και την μητέρα της που είναι γνωστή φαρμακοποιός καθώς διατηρεί επί σειρά ετών φαρμακείο στο κέντρο της πόλης.


Η Σιμόνα Βίτρτζιλι είχε μιλήσει το 2019 στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Βράζουν οι Σέρρες με τον ιερέα που ανεβάζει ημίγυμνες φωτογραφίες στο Instagram

Η δολοφονία του Μανώλη Καντάρη που συγκλόνισε

Ήταν 10 Μαΐου του 2011. Ο Μανώλης Καντάρης, σύζυγος της Σιμόνας, κατέβαινε από την πολυκατοικία που έμεναν, στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φυλής στην Αθήνα κατευθυνόμενος προς το πάρκινγκ που είχε αφήσει το αυτοκίνητό του.

Ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος, ετοιμαζόταν να συνοδεύσει τη Σιμόνα στο μαιευτήριο για να γεννήσει, κρατώντας την κάμερα με την οποία είχε σκοπό να απαθανατίσει το νεογέννητο παιδί τους. Τρεις Αφγανοί όμως είχαν άλλα σχέδια. Τον δολοφόνησαν προκειμένου να του κλέψουν τη βιντεοκάμερα λίγα λεπτά πριν από τον ερχομό του παιδιού του.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ