Η δεύτερη κατάθεση της 4χρονης έφερε τα πάνω-κάτω – Έτσι αφέθηκε ελεύθερος ο 29χρονος αστυνομικός - celebs.gr

Breaking

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Η δεύτερη κατάθεση της 4χρονης έφερε τα πάνω-κάτω – Έτσι αφέθηκε ελεύθερος ο 29χρονος αστυνομικός

featured image

Η δεύτερη κατάθεση του 4χρονου κοριτσιού και συγκεκριμένα η εφαρμογή για πρώτη φορά του Άρθρου 277 του Ποινικού Κώδικα, το οποίο προβλέπει ξεκάθαρα πως πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι καταθέσεις ανηλίκων, φαίνεται πως έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση του 29χρονου αστυνομικού από τα Τρίκαλα που κατηγορήθηκε από την εν διαστάσει σύζυγό του για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη τους.

Αυτό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης, η νεότερη κατάθεση της 4χρονης-μέσα από παιχνίδια, ζωγραφιές, συζήτηση- διήρκησε σχεδόν 1 ώρα και 20 λεπτά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice φέρεται να άλλαξε βασικές αναφορές της από την πρώτη κατάθεση-που είχε δώσει σε αστυνομικούς και παιδοψυχολόγο-που είχαν οδηγήσει στη σύλληψη του 29χρονου. Η υπεράσπιση επέμεινε για εφαρμογή του Άρθρου 277 και δικαιώθηκε. Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (παρουσία στο Αστυνομικό Τμήμα κάθε 1η και 15η του μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, συναντήσεις με το παιδί παρουσία Κοινωνικού Λειτουργού), ενώ αναμένεται να καταθέσει Έφεση για άρση και αυτών μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.


Από την πλευρά του 29χρονου Τρικαλινού αστυνομικού, που επιθυμεί να πέσουν οι τόνοι, διανεμήθηκε η εξής δήλωση:

«H Κατερίνα , η Οικογένεια μου , οι νομικοί μου παραστάτες και εγώ αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη στην εξαιρετική Παιδοψυχίατρο Τρικάλων και σε όσους τήρησαν τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Λυπούμεθα για όσους λοιδορούσαν μονίμως του άρθρου 277 του Κώδικος Ποινικής Δικονομίας και την σημασία της ψυχιατρικής επιστήμης .

Λυπούμεθα ιδιαίτερα για όσους από βαριά αμέλεια και έλλειψη συνειδήσεως, υποκρίθηκαν το ρόλο του Προανακριτή και για όσους παραβίασαν για τις δικές τους σκοπιμότητας το τεκμήριο της αθωότητας και μας κατέστησαν δημόσιο θέαμα.

Περιφρονούμε εκείνους που σκηνοθέτησαν την κατηγορία και δηλώνουμε ότι οι ευθύνες όλων θα αναζητηθούν».
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου