Άλεκ Μπάλντουιν: Νέες φουρτούνες για την ταινία του – Τεχνικός κινδυνεύει να χάσει το χέρι του - celebs.gr

Breaking

Άλεκ Μπάλντουιν: Νέες φουρτούνες για την ταινία του – Τεχνικός κινδυνεύει να χάσει το χέρι του

featured image

Nέα άσχημη εξέλιξη για την παραγωγή της ταινίας «Rust», λίγες μόλις εβδομάδες μετά το περιστατικό κατά το οποίο ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο που χρησιμοποιούσε.

Όπως γνωστοποιήθηκε, μέλος του συνεργείου της ταινίας κινδυνεύει να χάσει το χέρι του καθώς τον τσίμπησε μία δηλητηριώδη αράχνη της ερήμου! Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Τζέισον Μίλερ που εργάζεται στην ταινία ως τεχνικός του φωτισμού.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε την εικόνα που διέγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου – Έκανε τα ίδια με τον Ξαρχό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

Ο άτυχος άντρας συγκέντρωνε τα πράγματα της παραγωγής στο σκηνικό που είχε στηθεί για τα γυρίσματα της ταινίας, που σταμάτησαν μετά τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς, όταν η καφέ δηλητηριώδης αράχνη, είδος που συναντάμε στη Βόρεια Αμερική, τον τσίμπησε!

Όπως τονίζει το Skynews, μέσα σε ελάχιστες μέρες ο Μίλερ άρχισε να εμφανίζει πολύ βαριά συμπτώματα, όπως η σήψη και η νέκρωση του χεριού του, κάτι που συμβαίνει όταν τα κύτταρα πεθαίνουν.

Εκπρόσωπος των παραγωγών της «Rust», ένας εκ των οποίων είναι και ο Άλεκ Μπάλντουιν, είπε σε δήλωσή του στο Sky News: «Δεν σχολιάζουμε για προσωπικά θέματα μεμονωμένων μελών του καστ ή του συνεργείου». [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ