"Από τη μία στιγμή στην άλλη μου κλείσανε το σπίτι" - celebs.gr

Breaking

"Από τη μία στιγμή στην άλλη μου κλείσανε το σπίτι"

featured image

Η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου που πέθανε από κορωνοϊό μίλησε στο Mega και συγκλονίζει με τα λόγια της, αναφερόμενη στον άνθρωπό της που έχασε από τον φονικό ιό.

Ο δικηγόρος είχε πειστεί από αρνητές να μην εμβολιαστεί δηλώνει η γυναίκα του. «Φοβόταν, είχε επηρεαστεί από διάφορους που λένε διάφορα για τα εμβόλια. Από αυτούς που του έλεγαν να μην κάνει το εμβόλιο, αποδείχθηκε ότι πολλοί πήγαν και το έκαναν. Το καταλαβαίνετε; Και τον πήραν στο λαιμό τους», επισημαίνει η κυρία Χριστίνα με λυγμούς μιλώντας στο Mega.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγε να κάνει στοματικό και κατέληξε με πρησμένες αμυγδαλές στα “επείγοντα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το bachelor τίναξε τον γάμο στον αέρα – Αφρικανοί χορευτές έστειλαν νοσοκομείο νύφη, πεθερά και κουμπάρα

Τι δήλωσε η σύζυγος του ανεμβολίαστου δικηγόρου

«Υπάρχουν διάφοροι επιτήδειοι, ειδικά στους χώρους της εκκλησίας. Δυστυχώς είναι τόσο φανατισμένοι. Μέσα στην εκκλησία το κόλλησε. Είχαν πάει για ένα μνημόσυνο και από τα σαράντα άτομα τα 25 κόλλησαν. Αλλά δυστυχώς όμως σε έμενα έτυχε το πιο βαρύ», πρόσθεσε.


«Ήταν το στήριγμά μου, ήταν ο άνθρωπός μου. Εντάξει τι να πω… Να το περνούσε τουλάχιστον στις αρχές που δεν είχε βγει ακόμα το εμβόλιο, μα να υπάρχει δώρο Θεού και να μην το κάνεις; Δώρο από την επιστήμη και να φύγει άδικα;», συμπληρώνει η σύζυγος του δικηγόρου ο οποίος εκτός από την ίδια αφήνει πίσω του και δύο παιδιά.

«Εάν είχε κάνει το εμβόλιο και δεν είχε παρασυρθεί από αυτούς τους επιτήδειους, ο άνθρωπος μου θα ήταν εδώ και τα παιδιά μου δεν θα ήταν ορφανά», είπε ακόμη.

«Από τη μία στιγμή στην άλλη μου κλείσανε το σπίτι. Να μη ζήσει αυτό που ζω άλλη οικογένεια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο οδυνηρό είναι. Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν όταν έμπαινε στο ασθενοφόρο. Και από τότε δεν τον ξαναείδα…», κατέληξε η σύζυγος του δικηγόρου.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ