Συναγερμός στο Ηράκλειο: Δύο μαθητές στο νοσοκομείο, τους είχαν ρίξει αντισηπτικό στο νερό τους - celebs.gr

Breaking

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Δύο μαθητές στο νοσοκομείο, τους είχαν ρίξει αντισηπτικό στο νερό τους

featured image

Αντισηπτικό μέσα σε μπουκαλάκια με νερό συμμαθητών τους έβαλαν δύο μαθητές στην Κρήτη, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Το ασυνήθιστο αυτό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε γυμνάσιο της πόλης του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekriti.gr, δύο μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γιατρός “πετσοκόβει” τους αρνητές: «Ρε μπαγάσες, δεν ξέρετε τη διαφορά μεταξύ DNA – RNA και μιλάτε κιόλας»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλος ο Χαϊκάλης με τη Σκορδά – «Γνωρίζεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;»

Το ekriti.gr επικοινώνησε με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου, Γιάννη Kαραγιαννίδη, ο οποίος αφού ενημερώθηκε για το περιστατικό, επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας πως «τα παιδιά που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ήταν δύο. Το ένα έχει ήδη αποχωρήσει ενώ το άλλο εξακολουθεί και νοσηλεύεται με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή».

Όπως είπε ο κ. Καραγιαννίδης, ο σύλλογος καθηγητών σε συνεδρίαση του θα αποφασίσει για τις ποινές που ενδέχεται να επιβληθούν στους δύο μαθητές, καθώς και σε άλλους δυο που φέρονται να εμπλέκονται έμμεσα στο περιστατικό, που προκάλεσε αναστάτωση στο σχολείο και τους γονείς. [/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου