Νίκος Μπάρκουλης: Μιλάει για το ξέσπασμα της μητέρας του κατά της Βανδή – Η απάντηση της τραγουδίστριας - celebs.gr

Breaking

Νίκος Μπάρκουλης: Μιλάει για το ξέσπασμα της μητέρας του κατά της Βανδή – Η απάντηση της τραγουδίστριας

featured image

Με 4 διαδοχικές αναρτήσεις θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με το ξέσπασμα της μητέρας του κατά της Βανδή ο Νίκος Μπάρκουλης. Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο Νίκος Μπάρκουλης λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της μητέρας του κατά της Δέσποινας Βανδή.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο στο J2US όταν τα σχόλια που έκανε η τραγουδίστρια στον Νίκο Μπάρκουλη δεν άρεσαν καθόλου στη μητέρα του. Η Μαίρη Μπάρκουλη έκανε μια σχετική ανάρτηση στα social media αναφερόμενη στην Δέσποινα Βανδή.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Αυτός είναι ο καθηγητής τένις που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η διαφορά είναι στα οπίσθια – Αυτή θα “σβήσει” φέτος απο τη μνήμη μας την Κατσογρεσάκη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Λύγισε» η Βροχοπούλου – «Ο γιος μου έφυγε, ντρέπεται για την μάνα του»

Μετά το ξέσπασμα της μητέρας του, ο Νίκος Μπάρκουλης απάντησε μέσω twitter εκφράζοντας τον θαυμασμό του προς την Δέσποινα Βανδή.

Όσα έγραψε ο Νίκος Μπάρκουλης

«Ξεκαθάρισμα: Πίσω από τις κάμερες για να βγει το act ρίχνουμε πολλή δουλειά, πραγματικά προσπαθώ και πέρα από τις δυνάμεις μου και ίσως γι αυτό να ήλπιζα καλύτερη βαθμολογία, είναι απλά όμως ένα παιχνίδι Φιλανθρωπικό. Κακώς το παίρνω κατάκαρδα, ζητώ συγγνώμη γι΄αυτό.


Όσο για τη μητέρα μου, αντέδρασε σαν μάνα, όταν είδε το παιδί της στεναχωρημένο (δικό μου φταίξιμο) και κανείς δεν μπορεί να της πει κάτι που αντέδρασε σαν μάνα. Κάθε γνώμη, κάθε ανθρώπου είναι δεκτή. Είτε λάθος είναι, είτε σωστή. Χωρίς να τοποθετούμαι στο εάν ήταν λάθος ή σωστή.

Τέλος, κυρία Βανδή σας θαυμάζω. Πάντα σας κοιτάω και νιώθω περήφανος με τον εαυτό μου που μπορώ να ανέβω στη σκηνή και να κάνω perform για εσάς. Σας ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία. Καμία βαθμολογία δεν το αλλάζει αυτό. Τιμή μου», έγραψε ο Νίκος Μπάρκουλης.

Η τραγουδίστρια απάντησε επίσης με tweet στον νεαρό καλλιτέχνη. «Δεν την παρεξηγώ Νικόλα μου. Εγω αυτό που διακρίνω σε σένα είναι ότι είσαι ένα υπέροχο παιδί, εκεί θα σου έβαζα 10! Και πιστεύω πως σίγουρα στη διαμόρφωση αυτού του χαρακτήρα συνέβαλε και η μητέρα σου. Αυτό θα κρατήσω και μετά το τέλος του παιχνιδιού», έγραψε η Τραγουδίστρια.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ