Η διαφορά είναι στα οπίσθια – Αυτή θα “σβήσει” φέτος απο τη μνήμη μας την Κατσογρεσάκη - celebs.gr

Breaking

Η διαφορά είναι στα οπίσθια – Αυτή θα “σβήσει” φέτος απο τη μνήμη μας την Κατσογρεσάκη

featured image

Η κοπέλα έχει απίστευτο κορμί, εντυπωσιακά… προσόντα και δεν διστάζει να τα δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους, με προκλητικές εμφανίσεις.

Το αγροτικό ριάλιτι  έχει νέες εγκαταστάσεις και  περισσότερη χλιδή. Μαζί με τον  Σάκη Τανιμανίδη, υπόσχονται δυνατές καταστάσεις.

Αυτοί είναι οι 18 παίχτες.

Γυναίκες: Αναστασία Γκεργκελεζίου, Αγγελική Ηλιάδη, Κρίστυ Λυκοπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα, Μαρία Παπαγεωργίου, Χριστιάνα Σμαραγδή, Αθανασία Τσουμελέκα, Νίκη Χαντσαρίδου.

Αντρες: Γρηγόρης Αναστασιάδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Νεόφυτος Ηλία, Βασίλης Λέτζος, Μάνος Πανταζής, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Δήμος Περπερίδης, Αστρινός Χαραλαμπάκης (Μπαλάσκας), Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Οι παίκτες που θα συμμετέχουν φέτος στο ριάλιτι του ANT1 ανακοινώθηκαν και ήδη ξεχωρίσαμε τη νεαρή Θεσσαλονικιά.

Μετά τη συμμετοχή-βόμβα του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο σταθμός του Αμαρουσίου προχώρησε στην αποκάλυψη όλων των παικτών που θα λάβουν μέρος στη φετινή βερσιόν της Φάρμας, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Σάσα Μπάστα, Μαίρη Μηλιαρέση και Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης είναι μερικά ακόμη από τα ονόματα που ξεχωρίζουν, όμως την προσοχή μας κέντρισε η Θεσσαλονικά Κρίστυ Λυκοπούλου, η οποία δείχνει ότι θα καλύψει επάξια το κενό της περσινής MVP του παιχνιδιού, Κυριακής Κατσογρεσάκη.

Όπως μας ενημέρωσε το κανάλι, η Φάρμα επιστρέφει τον Δεκέμβριο στον ΑΝΤ1 και θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, ακόμα πιο αληθινή, ακόμα πιο απολαυστική. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, οι παίκτες θα αναμετρηθούν με τη δύναμη της φύσης. Ανάμεσα σε αυτούς, και η Κρίστυ Λυκοπούλου.


Ποια είναι η Κρίστυ Λυκοπούλου

Διαβάζοντας το βιογραφικό της Κρίστυς (ή Χριστίνας), βλέπουμε ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και από μικρή δήλωνε καλλιτέχνης, αφού από τα πέντε της χρόνια έπαιζε θέατρο. Έχει cool προσωπικότητα, ενώ δηλώνει ελεύθερο πνεύμα, γεμάτο φαντασία και πρωτοπόρες ιδέες.

Σπούδασε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Πάτρας και η γυμναστική υπήρχε πάντα στη ζωή της, αφού από 12 της ξεκίνησε στίβο στο 100αρι και ανώμαλο δρόμο, συμμετέχοντας σε πολλούς αγώνες ανηλίκων και βγαίνοντας 2η σε διαγωνισμούς στη Βόρεια Ελλάδα.

Πιστεύει πολύ στον Θεό, ενώ πηγαίνει κάθε εβδομάδα στην εκκλησία και στο Κατηχητικό.

Όπως βλέπουμε και στον λογαριασμό της στο Instagram, η Κρίστυ είναι λάτρης της γυμναστικής, οπότε σίγουρα δεν θα δυσκολευτεί να αντέξει στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης της Φάρμας.

Το ερώτημα είναι βέβαια αν θα καταφέρει να μάς χαρίσει τις συγκινήσεις που μας έδωσε η Κυριακή Κατσογρεσάκη στην περσινή σεζόν. (Δημοσίευμα του ONEMAN)




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ