«Παλιόγρια όξω από την τηλεόραση»: Η αφοπλιστική απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στα προσβλητικά σχόλια - celebs.gr

Breaking

«Παλιόγρια όξω από την τηλεόραση»: Η αφοπλιστική απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στα προσβλητικά σχόλια

featured image

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στα προσβλητικά σχόλια που δέχεται και έχουν να κάνουν με την ηλικία της, σε συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή “Super Κατεείνα”, είναι αφοπλιστική.

Συγκεκριμένα, μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η παρουσιάστρια και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για πρώτη φορά τα προσβλητικά μηνύματα που λαμβάνει τα τελευταία χρόνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με επίκεντρο τον ηλικιακό ρατσισμό.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε την εικόνα που διέγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου – Έκανε τα ίδια με τον Ξαρχό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

Αρχικά, αναφερόμενη στον Τάσο Ξιαρχό, η Ναταλία Γερμανού υπογράμμισε «ίσως ο Τάσος το έκανε πάνω στον παρορμητικό του και δεν κατάλαβε πόσο λάθος είναι αυτό. Πόσο λάθος είναι το body shaming, το age shaming και γενικά κάθε είδους shaming».

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού για τα προσβλητικά μηνύματα που δέχεται

Όσον αφορά το bullying για την ηλικία της, επεσήμανε «τα τελευταία 2-3 χρόνια έχω υποστεί. Το πόσες φορές έχω διαβάσει σχόλια όπως “παλιόγρια όξω από την τηλεόραση” και “τι θα γίνει με τους δεινόσαυρους” αυτό είναι ο ηλικιακός ρατσισμός. Εγώ την ηλικία μου πια δεν την κρύβω. Κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να ελευθερωθώ από αυτό το πράγμα. Με το που το είπα ήταν σαν να είπα είμαι απολίθωμα του ζωολογικού κήπου. Η πιο συνηθισμένη κακία που θα μου γράψουν είναι το “γριά”».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ