Φώτης Σεργουλόπουλος: “Το πάλευα, στο σχολείο είχα σχέσεις με κορίτσια αλλά το μυαλό μέσα… έβραζε” - celebs.gr

Breaking

Φώτης Σεργουλόπουλος: “Το πάλευα, στο σχολείο είχα σχέσεις με κορίτσια αλλά το μυαλό μέσα… έβραζε”

featured image

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο ηθοποιός και παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος στο κρατικό κανάλι και την εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος». Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο Άλλος» ήταν καλεσμένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη αποχή του από την τηλεόραση, στην περίοδο που ανακάλυψε τη σεξουαλικότητά του αλλά και στον γιο του που του ζητάει αδελφάκι.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η παραγγελία “μόνο με Έλληνες ντελιβεράδες” που έγινε θέμα συζήτησης

“Ήμουν τρία χρόνια εκτός τηλεόρασης. Δεν είχα πολλές προτάσεις. Ασχολήθηκα με τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, το παιδί μου. Αυτό ήθελα να κάνω. Ταυτόχρονα συνέβαιναν πολλά κοινωνικά πράγματα στα οποία συμμετείχα και λίγο πολύ οι άνθρωποι της τηλεόρασης με έβλεπαν με άλλο μάτι. Με έναν ίσως προβληματισμό. Με το που σταμάτησα την τηλεόραση, δούλεψα ένα concept δικό μου εδώ και τρία χρόνια και αυτό θέλω να κάνω. Στην τηλεόραση βλέπω ό,τι μου κάτσει. Με την πανδημία όλοι ανακαλύψαμε τις σειρές που βγαίνουν σε πλατφόρμες και μας ενθουσίασαν. Έχω δει Bachelor και έχω μείνει άφωνος. Είναι εξωπραγματικό που μπορεί να σε πάρει. Θα το δω λίγο αλλά ο χρόνος μου είναι πολύτιμος”, είπε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος, σχετικά με την αποχή του από την τηλεόραση.

Για την προσωπική του ζωή και το πώς βίωσε τη σεξουαλικότητά του ο ηθοποιός δήλωσε:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέσπασε ο Τότσικας – «Θεωρώ βλαχιά να σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα μου»

“Στο σχολείο είχα ερωτική σχέση με κορίτσια, και αυτό έσβηνε κάπως το ότι ήμουν ένα γκέι αγόρι. Το προσπαθούσα, το πάλευα. Αλλά το μυαλό μέσα έβραζε, είχα χιλιάδες πράγματα στο μυαλό μου”.


“Όταν το ανακάλυψα αγχώθηκα. Δεν ήξερα πώς να το εκφράσω ερωτικά. Αυτό που με έσωσε ήταν μπήκα στη δραματική σχολή, σε ένα περιβάλλον ανοιχτόμυαλο. Τότε βρήκα όμοιούς μου. Τότε βέβαια ήμασταν ό,τι λάχει. Στον στρατό πήγα μετά τη δραματική σχολή. Μπήκα 21 ετών και με πάνε στην Κρήτη. Μπήκα σε μια ιστορία που έκανα παρέα με luben ανθρώπους στην Κρήτη. Ένας δούλευε ως τσατσά σε οίκο ανοχής. Εκεί γνώρισα τη Βούλα και κάναμε παρέα. Πήγαινα εκεί καθόμουν στο σαλονάκι και τα λέγαμε με τη Βούλα. Να πω ότι οι οίκοι ανοχής μου αρέσουν πάρα πολύ”

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η προσωπική του ζωή, η διαφορετικότητα και η αποκάλυψη, η σχέση του με το γιο του

Ακόμα ο ηθοποιός τόνισε ότι όταν μιλησε για τη σεξουαλικοτητά του έφυγε ένα βάρος από πάνω του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Τέτοια χάλια που έχεις, προτιμώ να τα πετάξω στα σκουπίδια» – Η φράση που θόλωσε τον serial killer του Βόλου!

“Λέω Πέτρο δεν λέμε και αυτό το θέμα να τελειώνουμε;…Το κανάλι που ήμουν τότε δεν χάρηκε”. Ο ίδιος δεν είδε την εκπομπή. “Δεν την είδα την εκπομπή, είχα βγει έξω, δεν ήθελα να το δω”.

Για το γιο του ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε ότι αποτελεί τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του. “Αισθάνθηκα μπαμπάς όταν άρχισα να του μαθαίνω τα πρώτα πράγματα. Μου έχει ζητήσει αδερφάκι, δεν το σκέφτομαι. Θα ήθελα να έχω και 2 και 3 παιδιά, αλλά δεν γίνεται, δεν θέλω άλλο. Νομίζω ότι έχει πάρει την απροσεξία μου, τη θεατρικότητα και το χιούμορ. Με τον Γιώργο μου αρέσει να βλέπουμε ταινίες, να τραγουδάμε, να πηγαίνουμε ταξίδια. Θα ήθελα να του μεταδώσω την τιμιότητα, την ελευθερία, τον ρατσισμό, του έχω μιλήσει γι’ αυτά. Ο Γιώργος είναι μία από τις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου”

 

enimerotiko.gr

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ