Ματίνα Παγώνη στις ειδήσεις του Μέγκα: «Όχι κύριε Ευαγγελάτο δεν είναι έτσι! Οι άνθρωποι μας ρωτάνε γιατί;» - celebs.gr

Breaking

Ματίνα Παγώνη στις ειδήσεις του Μέγκα: «Όχι κύριε Ευαγγελάτο δεν είναι έτσι! Οι άνθρωποι μας ρωτάνε γιατί;»

featured image

Νευρίασε η Ματίνα Παγώνη με την επιμονή του Νίκου Ευαγγελάτου να κοπούν τακτικά χειρουργεία, στην εκπομπή της Τετάρτης, όπου ήταν καλεσμένη για να μιλήσει για την κατάσταση στα νοσοκομεία, λόγω της έξαρσης των κρουσκάτων.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της όταν ο παρουσιαστής άνοιξε το θέμα που αφορά την εγκύκλιο του υπ. Υγείας, την οποία υπέγραψε η Μίνα Γκάγκα και στην οποία ζητά από τους γιατρούς των δημόσιων και ιδιωτικών νοσοκομείων να μειώσουν κατά 80% τα τακτικά χειρουργεία των ασθενών.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέσπασε ο Τότσικας – «Θεωρώ βλαχιά να σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα μου»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η παραγγελία “μόνο με Έλληνες ντελιβεράδες” που έγινε θέμα συζήτησης

Ο Νίκος Ευαγγελάτος πιστεύει ότι δεν πειράζει να μην γίνουν ορισμένα χειρουργεία που είχαν προγραμματίσει οι ασθενείς και ότι αφού περίμεναν έως τώρα, μπορούν να περιμένουν κι άλλο.


Ο εκνευρισμός της Ματίνας Παγώνη με την επιμονή του Νίκου Ευαγγελάτου

Από την πλευρά της, η Ματίνα Παγώνη υπογράμμισε «όχι κύριε Ευαγγελάτο! Δεν είναι έτσι! Και το πιο απλό χειρουργείο, είναι χειρουργείο! Οι άνθρωποι μας κοιτάνε στα μάτια και λένε γιατί; Πότε θα χειρουργηθώ; Δεν είναι έτσι».

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την απόφαση του υπουργείου Υγείας η Ματίνα Παγώνη

Ακολούθως, ο παρουσιαστής προσπάθησε να υπερασπιστεί την εγκύκλιο της κυβέρνησης, όμως, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ έκανε λόγο για απαράδεκτη απόφαση του υπ. Υγείας, επισημαίνοντας «δεν συζητάμε πια αναμονές χειρουργείων. Για μας θα προχωρήσουν τα χειρουργεία. Οι ασθενείς non covid δεν μπορούν να διαχωρίζονται και δεν μπορούν να περιμένουν. Θα προχωρήσουμε τα χειρουργεία κανονικά, το καταστήσαμε σαφές στους πάντες».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Τέτοια χάλια που έχεις, προτιμώ να τα πετάξω στα σκουπίδια» – Η φράση που θόλωσε τον serial killer του Βόλου!

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ