Συγκλονίζει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: "Πέθαναν δύο νέοι ανεμβολίαστοι φίλοι μου - Πρέπει να..." - celebs.gr

Breaking

Συγκλονίζει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: "Πέθαναν δύο νέοι ανεμβολίαστοι φίλοι μου - Πρέπει να..."

featured image

Η δημοσίευσή του στα social media ήδη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Το μήνυμά του στο twitter και ο χαμός των φίλων του από τον COVID.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Μία τοποθετήση που ήδη προκάλεσε συζητήσεις στα social media, σχετικά με τον κορωνοϊό και τα μέτρα που έχει λάβει η Πολιτεία έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος στα social media.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μέσω ανάρτησης στο Twitter σχολίασε τη… διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους για τον κορωνοϊό, ενώ αποκάλυψε πως πρόσφατα έχασε δύο νέους φίλους του, οι οποίοι ήταν ανεμβολίαστοι!

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γιατρός “πετσοκόβει” τους αρνητές: «Ρε μπαγάσες, δεν ξέρετε τη διαφορά μεταξύ DNA – RNA και μιλάτε κιόλας»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλος ο Χαϊκάλης με τη Σκορδά – «Γνωρίζεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;»

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σε δύο μέρες χάθηκαν δυο ανεμβολίαστοι φιλοι,νέοι γύρω στα 40 κι ένας νεότερος εμβολιασμένος.Αντί να φαγώνεστε ευχηθείτε ο ιός να αρχίσει να υποχωρεί. Ρίξτε μια ματιά στους δείκτες συμβαίνουν παράξενα πράγματα. Σουηδία και Ινδία απο ελάχιστους έως μηδενικούς θανάτους σε 7 ημέρες»!


 

Σάλος με το tweet του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τα «εμβόλια νέας τεχνολογίας» και την τρίτη δόση!

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πολύ συχνά τοποθετείται μέσω των social media για όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος στα τελευταία του tweets σχολίασε την… κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, ενώ σχολίασε δεικτικά και το γεγονός ότι οι πολίτες καλούνται να κάνουν τώρα και την τρίτη δόση, ώστε να έχουν μεγαλύτερη προστασία από τον ίο.

Συγκεκριμένα έγραψε:  «Τι εμβόλια νέας τεχνολογίας είναι αυτά που τα κάνεις για να προστατευτείς απο έναν ιο αλλά τελικά νοσείς πιο ελαφριά…κατά τη γνώμη των ειδικών.Γνώριζα ότι της πολιομυελίτιδας, του τετάνου και την ιλαράς τα έκανες και δεν νοσούσες. Μια κι έξω.Προστασία με δόσεις έχετε ξαναδεί;»

Και πρόσθεσε: Σίγουρα υπάρχουν πολέμιοι και υποστηρικτές του εμβολίου. Η θέση μας είναι αμετακίνητη. Ούτε με τους εμβολιολάτρες ούτε με τους εμβολιομάχους.Η ιατρική πράξη δεν επιβάλλεται δια της βίας.Ούτε καν δια της πειθούς.Απλά δεν επιβάλλεται.Είναι προσωπική υπόθεση κάθε ανθρώπου. #Covid_19

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ