Θερμή υποδοχή και ενθουσιασμός στους νέους για τον Παπανδρέου: «Ο πράσινος ήλιος θα ανέβει πάνω απ’ τη χώρα» - celebs.gr

Breaking

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Θερμή υποδοχή και ενθουσιασμός στους νέους για τον Παπανδρέου: «Ο πράσινος ήλιος θα ανέβει πάνω απ’ τη χώρα»

featured image

Ο Γιώργος Παπανδρέου δέχτηκε θερμή υποδοχή στις Σέρρες, τόσο από φίλους, όσο και από υποστηρικτές του, ως υποψήφιος πρόεδρος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Ειδικότερα, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία, δίπλα στο διατηρητέο κινηματογράφο ΚΡΟΝΙΟΝ, για να τον χαιρετήσουν, καθώς, επίσης, να παρακολουθήσουν την ομιλία του, σε ανοιχτή συγκέντρωση, μετά την Καβάλα.

Ενθουσιασμός για τον Γιώργο Παπανδρέου στις Σέρρες


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ροζ βιντεο Big Brother – Διέρρευσε ροζ βίντεο με Παναγιώτη και Ανχελίτα. Δείτε εικόνες

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κορμάρα! Οι βουτιές της Μαρίας μέσα στον Νοέμβριο και η αποθέωση για το άψογο κορμί που “έχτισε”

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλατεία Κρονίου ήταν επιλογή του υποψήφιου προέδρου του ΚΙΝΑΛ, καθώς το 1974, έτος που ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ, λίγες μέρες μετά την επίσημη διακήρυξη του κινήματος, ο πατέρας του, Ανδρέας Παπανδρέου, μίλησε σε προεκλογική ομιλία στο ίδιο μέρος εν όψει εκλογών που έγιναν τότε στις 17 Νοεμβρίου.

Στις συγκεκριμένες εκλογές, το ΠΑΣΟΚ εξέλεξε τον πρώτο του βουλευτή στις Σέρρες, τον Βασίλη Ιντζέ, τον μακροβιότερο, μετέπειτα υπουργό Βορείου Ελλάδος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, τον Αύγουστο του 2007, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε μιλήσει ξανά σ’ αυτή την πλατεία.


Ο Γιώργος Παπανδρέου επεσήμανε την ανάγκη της ανασυγκρότησης της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης, αντάλλαξε απόψεις για το παρόν και το μέλλον της παράταξης και της χώρας, υπογραμμίζοντας ότι «δύναμή μας είναι η συμμετοχή του κόσμου, οι ιδέες και η θέληση για πολιτική».

Ο Γιώργος Παπανδρέου στις Σέρρες

Εξάλλου, πριν την Καβάλα και τις Σέρρες, ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Ξάνθη και τον οικισμό της Μύκης, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με πολίτες.

Γιώργος Παπανδρέου: Ν’ ανέβει ο πράσινος ήλιος πάνω από την Ελλάδα

Από την Ξάνθη, ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι “το ΚΙΝΑΛ είναι η παράταξη που εγγυάται δικαιώματα” και κάλεσε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις να βρούνε στέγη σ’ αυτή την ωραία παράταξη, σημειώνοντας ότι “τους θέλουμε όχι για ψηφοφόρους, τους θέλουμε για ενεργούς πολίτες. Για να φτιάξουμε μαζί μια νέα Ελλάδα, μια νέα πορεία της χώρας μας και ξανά ν’ ανεβάσουμε τον ήλιο πάνω απ’ την Ελλάδα, τον πράσινο”. [/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου