Λάρισα: Η νύχτα ακολασίας με τις δύο καλλονές του έμεινε αξέχαστη όταν κατάλαβε τι του έκαναν - celebs.gr

Breaking

Λάρισα: Η νύχτα ακολασίας με τις δύο καλλονές του έμεινε αξέχαστη όταν κατάλαβε τι του έκαναν

featured image

Ένας 61χρονος Λαρισαίος θα θυμάται για πάντα τη νύχτα ακολασίας που έζησε με δύο πανέμορφες κοπέλες, οι οποίες του πήραν τον πανάκριβο σταυρό που φορούσε στον λαιμό του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», ο άνδρας κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. πως έπεσε θύμα δύο καλλονών, οι οποίες κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων, του αφαίρεσαν τη χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό και στη θέση της έβαλαν μία επίχρυση.

Ο 61χρονος Λαρισαίος δεν θα ξεχάσει ποτέ τη νύχτα που έζησε

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Τέτοια χάλια που έχεις, προτιμώ να τα πετάξω στα σκουπίδια» – Η φράση που θόλωσε τον serial killer του Βόλου!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέσπασε ο Τότσικας – «Θεωρώ βλαχιά να σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα μου»

Σύμφωνα με την καταγγελία του 61χρονου, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, συνοδευόμενος από τις δύο νεαρές Ρουμάνες, ηλικίας 22 και 23 ετών, πήγε με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Μεζούρλου, η οποία βρίσκεται κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου (AEL FC ARENA) και κατά τη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων, του αφαίρεσαν από τον λαιμό του τη χρυσή αλυσίδα με το σταυρό και την αντικατέστησαν με μια επίχρυση.

Όταν ο άνδρας αντιλήφθηκε τι έγινε, οι δύο κοπέλες τράπηκαν τρέχοντας σε φυγή, κρατώντας στα χέρια τους τη χρυσή αλυσίδα και τον σταυρό, η αξία των οποίων, όπως ο 61χρονος καταγγέλλει, ανέρχεται σε εκατοντάδες ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η παραγγελία “μόνο με Έλληνες ντελιβεράδες” που έγινε θέμα συζήτησης

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με το onlarissa.gr να αναφέρει ότι από την Υπο­διεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο γυναικών, οι οποίες και αναζητούνται ως δράστιδες της κλοπής, ενώ ως πειστήριο της κλοπής κατασχέθηκε η επίχρυση αλυσίδα. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ