Σάκης Αρναούτογλου: «Μεγάλη προσοχή, θα επικρατήσουν σφοδροί άνεμοι, χιονοπτώσεις και πτώση θερμοκρασίας» - celebs.gr

Breaking

Σάκης Αρναούτογλου: «Μεγάλη προσοχή, θα επικρατήσουν σφοδροί άνεμοι, χιονοπτώσεις και πτώση θερμοκρασίας»

featured image

Άστατος αναμένεται ο καιρός αύριο στη χώρα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού που μετέδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Την Τρίτη τις πρωινές ώρες, σε όλη σχεδόν τη δυτική, νησιωτική και ηπειρωτική χώρα αναμένονται μπόρες, βροχές και καταιγίδες και θέλει προσοχή, καθώς τα εδάφη είναι κορεσμένα από τις βροχές των τελευταίων ημερών.

Σάκης Αρναούτογλου: Τι αναφέρει στην πρόγνωση του καιρού


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χάρης Ρώμας: «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Είχε κάνει και τις 3 δόσεις – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Ηπείρου, στα πολύ ορεινά τμήματα της δυτικής Θεσσαλίας, στα ορεινά της βορειοδυτικής Στερεάς και στα ορεινά της Αιτωλοακαρνανίας πάνω από τα 1.000 μέτρα, καθώς και στα ορεινά της Πελοποννήσου κυρίως στα κεντροβόρεια πάνω από τα 1.200 μέτρα.


Από το μεσημέρι τα φαινόμενα στη δυτική Ελλάδα θα εξασθενήσουν, ενώ κάποιες μπόρες θα εκδηλωθούν στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια, μικρής όμως διάρκειας. Στα νότια και ανατολικά νησιωτικά τμήματα δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν κάποιες μπόρες μέχρι και το απόγευμα.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Η Αττική, θα έχει παροδικά αυξημένες συννεφιές το πρωί κυρίως στις πιο δυτικές περιοχές του νομού ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν κάποιες τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Η Θεσσαλονίκη και η κεντρική Μακεδονία, τις πρωινές ώρες θα έχουν συννεφιά ενώ από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα «ανοίξει».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ