Τα μωβ χέρια της Βασίλισσας Ελισάβετ που πρόδωσαν την ασθένεια της – Τι λένε οι ειδικοί για το σπάνιο σύνδρομο - celebs.gr

Breaking

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Τα μωβ χέρια της Βασίλισσας Ελισάβετ που πρόδωσαν την ασθένεια της – Τι λένε οι ειδικοί για το σπάνιο σύνδρομο

featured image

Τα 95 χρόνια έχει φτάσει πλέον η Βασίλισσα Ελισάβετ και μία δήλωσή της και μία φωτογραφία ήταν αρκετές για να σχολιαστεί δημόσια η υγεία της.

Μια πρόσφατη φωτογραφία της, έλυσε το μυστήριο για την νοσηλεία της αλλά και τη σύσταση για ολιγοήμερη ξεκούραση που έκαναν οι γιατροί.

«Κανείς από εμάς δεν μπορεί να νικήσει το χρόνο» είπε σοφά η βασίλισσα Ελισάβετ, πριν λίγες μέρες. Αυτή της η δήλωση δεν θεωρήθηκε τυχαία. Η βρετανίδα μονάρχης απάντησε με τον τρόπο της σε όσα λέγονται για την υγεία της το τελευταίο διάστημα. Κάνοντας μια έμμεση υπενθύμιση για την ηλικία της. Οι ειδικοί επιστήμονες πάντως πήραν ως αφορμή μια πρόσφατη φωτογραφία της και έλυσαν το μυστήριο της κατάστασής της.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγε να κάνει στοματικό και κατέληξε με πρησμένες αμυγδαλές στα “επείγοντα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το bachelor τίναξε τον γάμο στον αέρα – Αφρικανοί χορευτές έστειλαν νοσοκομείο νύφη, πεθερά και κουμπάρα

βασίλισσα


Τα μωβ χέρια το σύνδρομο Raynaud’s και η καρδιοπάθεια που έχει η βασίλισσα

Οι γιατροί ρωτήθηκαν από δημοσιογράφους βρετανικών εφημερίδων και κλήθηκαν να απαντήσουν για το χρώμα στα χέρια της βασίλισσας, στην πρόσφατη εθιμοτυπική επίσκεψη ενός αξιωματούχου του Υπουργείου Αμύνης στο παλάτι. Το γαλάζιο προς μωβ χρώμα όπως αναφέρουν και στη Daily Mirror, δείχνει πρόβλημα στο κυκλοφοριακό. Καθόλου παράξενο όμως, για την ηλικία της. Ονομάζεται αλλιώς και ως Raynaud phainomenon που συμβαίνει και σε μικρότερες ηλικίες. Το αίμα στον οργανισμό δεν κυκλοφορεί σωστά και δημιουργεί αυτά τα χρωματικά σημάδια στο δέρμα. Έχει όμως επίπτωση και στα ζωτικά όργανα. Είναι όμως δείγμα και έλλειψης οξυγόνου στον οργανισμό υποστήριξαν άλλοι επιστήμονες, που προέρχεται είτε από αναπνευστικό πρόβλημα (παροδικό ή χρόνιο) ή ακόμη και από καρδιοπάθειες. Και στις δύο περιπτώσεις είναι αντιμετωπίσιμο. Με ειδική φαρμακευτική αγωγή, ξεκούραση και σωστή διατροφή. Αυτά που κάνει δηλαδή η βασίλισσα το τελευταίο διάστημα.

Ο Κάρολος δεν νιώθει έτοιμος να γίνει βασιλιάς

Μπορεί η βασίλισσα Ελισάβετ να μην είναι τόσο δραστήρια στις υποχρεώσεις της το τελευταίο διάστημα, αλλά τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας δείχνουν να καλύπτουν επαρκώς τις επίσημες και ανεπίσημες εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες του παλατιού. Κάποια όμως βρετανικά tabloids υποστήριξαν, πως ο Κάρολος εκμυστηρεύτηκε σε στενό του φιλικό κύκλο πως μπορεί να μην υπάρχει ανησυχία για τη μητέρα του, αλλά η ηλικία της είναι προχωρημένη. Και συμπλήρωσε λέγοντας πως δεν είναι έτοιμος στην ηλικία του να γίνει βασιλιάς. Παρόλο που προετοιμαζόταν όλη του τη ζωή για αυτό.

Οι συνδαιτημόνες του πάντως σε αυτή την off the record συζήτηση μαζί του, υποστήριξαν πως εκτός απροόπτου όλα δείχνουν πως ο Κάρολος πιέζεται και από βασιλικούς κύκλους να παραδώσει το θρόνο απευθείας στο γιό του Γουίλιαμ, όταν έρθει αυτή η στιγμή. Και για λόγους δημοφιλίας του πρίγκηπα και της Κέιτ, αλλά και εκμοντερνισμού του θεσμού της μοναρχίας που δεν βρίσκεται στα καλύτερά της τα τελευταία πέντε χρόνια.

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου