Τέλος από τη Φάρμα ο Σταμάτης Γαρδέλης : Ο άγριoς καυγάς που τον ανάγκασε να αποχωρήσει - celebs.gr

Breaking

Τέλος από τη Φάρμα ο Σταμάτης Γαρδέλης : Ο άγριoς καυγάς που τον ανάγκασε να αποχωρήσει

featured image

Εκτός Φάρμας φαίνεται να είναι ο Σταμάτης Γαρδέλης ακόμα δεν ξεκίνησε το παιχνίδι όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Ηχηρή αποχώρηση από τη «Φάρμα» του ANT1 λίγο πριν από την έναρξη του ριάλιτι. Μπορεί οι μηχανές να είναι στα φουλ και οι προετοιμασίες να συνεχίζονται πυρετωδώς. Ένας καβγάς, όμως, στάθηκε η αφορμή για την αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη από το παιχνίδι.

«Η Φάρμα» με τον Σάκη Τανιμανίδη επιστρέφει τον Δεκέμβριο στον ΑΝΤ1 για τον δεύτερο κύκλο της και υπόσχεται να είναι ακόμα πιο δύσκολη. Δεκαοκτώ παίκτες θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν αλλάζοντας τον τρόπο ζωής τους. Σκοπός τους να αναμετρηθούν με τη δύναμη της φύσης. Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα ωστόσο φαίνεται πως έφυγε από το ριάλιτι πριν ακόμη να αρχίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag. ο Σταμάτης Γαρδέλης αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρότζεκτ.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Αυτός είναι ο καθηγητής τένις που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η διαφορά είναι στα οπίσθια – Αυτή θα “σβήσει” φέτος απο τη μνήμη μας την Κατσογρεσάκη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Λύγισε» η Βροχοπούλου – «Ο γιος μου έφυγε, ντρέπεται για την μάνα του»

Αν και η τηλεοπτική του επιστροφή του Σταμάτη Γαρδέλη είχε γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης κι εκείνος είχε δεχθεί την πρόκληση να δοκιμάσει τις δυνάμεις και τις αντοχές του στο ριάλιτι του ANT1, τελικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.


Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, αναμένεται μάλιστα να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβρη και οι συμμετέχοντας, όπως έχουν ανακοινωθεί ως τώρα θα πρέπει να είναι 18. Πρόκειται για 9 άνδρες και 9 γυναίκες.

Οι διαγωνιζόμενοι

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Αναστασία Γκεργκελεζίου, Αγγελική Ηλιάδη, Κρίστυ Λυκοπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα, Μαρία Παπαγεωργίου, Χριστιάνα Σμαραγδή, Αθανασία Τσουμελέκα, Νίκη Χαντσαρίδου.

ΑΝΤΡΕΣ: Γρηγόρης Αναστασιάδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Νεόφυτος Ηλία, Βασίλης Λέτζος, Μάνος Πανταζής, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Δήμος Περπερίδης, Αστρινός Χαραλαμπάκης (Μπαλάσκας), Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Πηγή: okmag.gr

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ