Ο Pitbull «έχει τελικά μαλλιά» και το Internet δεν μπορεί να δεχθεί την εικόνα του - celebs.gr

Breaking

Ο Pitbull «έχει τελικά μαλλιά» και το Internet δεν μπορεί να δεχθεί την εικόνα του

featured image

O πασίγνωστος Αμερικανός ράπερ έγινε ξανά viral στα social media, αλλά αυτή τη φορά για κάτι εντελώς διαφορετικό από τα τραγούδια του.

Και ποιος δεν είχε ακούσει ή χορέψει κάποιο από τα κομμάτια του Pitbull πριν από περίπου μια δεκαετία. Τότε που όλα ήταν πιο ξέγνοιαστα, ο κόσμος έβγαινε στα μπαρ και τα clubs, χωρίς να ανησυχεί για τον κορονοϊό και ο Αμερικανός ράπερ έβγαζε τη μία επιτυχία μετά την άλλη.

Ο Pitbull, λοιπόν, μπορεί να έχει αρκετό καιρό να κυκλοφορήσει κάποιο μεγάλο hit, όμως έγινε viral στα social media για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο. Όπως καλά γνωρίζουμε, το βασικότερο χαρακτηριστικό του ράπερ είναι το ξυρισμένο του κεφάλι. Να που, όμως, άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μία εικόνα του με μακριά μαλλιά, κάνοντας άνω κάτω τους φανς του.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγε να κάνει στοματικό και κατέληξε με πρησμένες αμυγδαλές στα “επείγοντα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το bachelor τίναξε τον γάμο στον αέρα – Αφρικανοί χορευτές έστειλαν νοσοκομείο νύφη, πεθερά και κουμπάρα

Ο Pitbull με μαλλιά


Παρά τις φήμες πως ο τραγουδιστής άλλαξε λουκ, τελικά γρήγορα οι χρήστες αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για προϊόν μοντάζ μιας Tik Toker, η οποία αποφάσισε να δείξει στον κόσμο πώς θα ήταν ο Pitbull αν άφηνε μαλλιά αυτή τη στιγμή.

Κάπως έτσι, όλο και περισσότεροι άρχισαν να αναζητούν πληροφορίες για την κόμη του ράπερ κι απ’ ότι φαίνεται έχει κανονικά μαλλιά, δεν του έχουν πέσει δηλαδή, αλλά έχει αποφασίσει ο ίδιος να υιοθετήσει ένα ξυρισμένο λουκ. «Ναι, έχω μαλλιά. Δεν είμαι φαλακρός. Απλά είναι πολύ πιο εύκολο να ξυρίσεις το κεφάλι σου και να δείχνεις ωραίος, χωρίς να τρέχεις σε κομμωτήρια. Αποφάσισα, λοιπόν, να τα ξυρίζω εντελώς από το 2006 ή το 2007», είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του στο The Howard Stern Show.

Αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις του κόσμου στα social media πάντως φαίνεται ότι πολλοί θα στήριζαν ένα νέο λουκ του Pitbull με μαλλιά, ενώ κάποιοι άρχισαν να τον συγκρίνουν και με διάσημους αστέρες του Hollywood.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ