Νεαρή… πλάκωσε στο ξύλο τη γιατρό που της ζήτησε να κάνει rapid test! - celebs.gr

Breaking

Νεαρή… πλάκωσε στο ξύλο τη γιατρό που της ζήτησε να κάνει rapid test!

featured image

Ένα απίστευτο επεισόδιο στο Αγρίνιο, με μια γυναίκα που γνωρίζει πολεμικές τέχνες, να κάνει λαβή στη γιατρό και να της ρίχνει κλωτσιά στο στήθος. Μπροστά στο επεισόδιο και ο πατέρας της…

Εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση του φερόμενου ξυλοδαρμού γιατρού στο περιφερειακό ιατρείο Νεοχωρίου από νεαρή που αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid τεστ. Πληροφορίες για το περιστατικό που συνέβη χθες (18-11-2021) στο χωριό των Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου είδαν το φως της δημοσιότητας ωστόσο η αστυνομία πλέον προχώρησε στο σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 18χρονης και του πατέρα της για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγε να κάνει στοματικό και κατέληξε με πρησμένες αμυγδαλές στα “επείγοντα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το bachelor τίναξε τον γάμο στον αέρα – Αφρικανοί χορευτές έστειλαν νοσοκομείο νύφη, πεθερά και κουμπάρα

Η νεαρή, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, που γνωρίζει πολεμικές τέχνες, φέρεται να έκανε λαβή στη γιατρό και να τη χτύπησε με κλωτσιά στο στήθος ενώ ο πατέρας της κατηγορείται για απειλή. Πατέρας και κόρη μετέβησαν για εξέταση της 18χρονης στο ιατρείο καθότι είχε παρουσιάσει κάποια συμπτώματα τα οποία έχρηζαν διερεύνησης.

Βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου η γιατρός παρέπεμψε σε rapid test για να διαπιστωθεί αν η νεαρή νοσούσε με κορονοϊό, ωστόσο φέρονται να της ζήτησαν επιτακτικά να τους γράψει αντιβιοτικά και να αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, η γιατρός επέμεινε και τότε ακολούθησε το επεισόδιο. Σοκαρισμένη από το περιστατικό η γιατρός μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού και υπέβαλλε μήνυση. Το περιστατικό στο Ιατρείου Νεοχωρίου καταδίκασαν ήδη οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού .

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ