Super Κική για Τάσο Ξιαρχό: «Δεν θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη βλακεία» - celebs.gr

Breaking

Super Κική για Τάσο Ξιαρχό: «Δεν θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη βλακεία»

featured image

Σαφή θέση πήρε η Super Κική για τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά το βίντεο που ανήρτησε ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εις βάρος κοπέλας.

Η Super Κική, αυτή τη χρονική περίοδο συμμετέχει στο Just the two of us, ενώ την είχαμε δει σε προηγούμενη σεζόν με τις «Σφήκες» στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε την εικόνα που διέγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου – Έκανε τα ίδια με τον Ξαρχό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

Η ίδια ερωτηθείσα για τον Τάσο Ξιαρχό δήλωσε: «Ήταν μεγάλη του βλακεία! Δεν θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη. Δηλαδή ήταν τέρμα χαζό, τέρμα προκλητικό. Δεν τον ξέρω καλά τον Τάσο, τον έχω δει δυο φορές στη ζωή μου αλλά νομίζω πως μπορώ να καταλάβω ένα του κομμάτι».


Super Κική: Τι δήλωσε για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν γύρω από το βίντεο του Ξιαρχό

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μπορώ να αναγνωρίσω έναν αυτοκαταστροφικό άνθρωπο γιατί έχω υπάρξει. Δεν το ελαφρύνω όμως σε καμία περίπτωση. Που έχασα εγώ τα μυαλά μου; Όταν το πήραμε και το τεντώσαμε! Καμπάνιες ο ένας, καμπάνιες ο άλλος, η άλλη έβγαλε αρκουδάκια ριγέ, μια άλλη γνωστή εταιρία έβγαλε καφέ με ρίγες… Κάτσε καλά… Πας να βγάλεις λεφτά τώρα; Δεν είδα τον Λιγνάδη κάπου».

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί ήταν οι πολλοί, πάλι, που το έκαναν αυτό. Ανθρωποφάγοι. Βρήκαν όλοι οι celebrities αφορμή να βγουν και να πουν… Που ήταν σε άλλα ζητήματα πολύ βαριά» συμπλήρωσε στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ