Βρέθηκε και ο νέος Τριαντάφυλλος: Ιδού οι διάσημοι που είπαν ήδη το «ναι» και μπαίνουν στο Survivor 5 - celebs.gr

Breaking

Βρέθηκε και ο νέος Τριαντάφυλλος: Ιδού οι διάσημοι που είπαν ήδη το «ναι» και μπαίνουν στο Survivor 5

featured image

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι επαφές και οι συζητήσεις για την στελέχωση της ομάδας των Διάσημων του νέου κύκλου του Survivor στον ΣΚΑΪ.

Η παραγωγή του Ατζούν Ιλικαλί έχει συμφωνήσει με σημαντικά ονόματα από τον χώρο του θεάματος και του αθλητισμού, σε μία προσπάθεια να κερδίσει το τηλεοπτικό στοίχημα και να κάνει τη νέα σεζόν του ριάλιτι πιο επιτυχημένη από κάθε φορά.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χάρης Ρώμας: «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Είχε κάνει και τις 3 δόσεις – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Τι λες τώρα» του Mega τρία μεγάλα ονόματα έχουν πει ήδη το ναι στην παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης και ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.

Survivor 2022: Ποιοι Διάσημοι είπαν ήδη το «ναι» και φεύγουν για Άγιο Δομίνικο;

Αυτά δεν είναι άλλα από τον ηθοποιό Θανάση Βισκαδουράκη, τον λαϊκό τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη και τον Ολυμπιονίκη πρωταθλητή της ποδηλασίας Χρήστο Βολικάκη.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο τραγουδιστής δε θα είναι στην πρώτη «φουρνιά» των παικτών που θα μπουν στο ριάλιτι, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα περιμένει να τελειώσουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την Άντζελα Δημητρίου, και μετά τις γιορτές θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.


Το τέταρτο όνομα, το οποίο δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά, είναι αυτό του Ροδίτη τραγουδιστή Βαλάντη, όπως ανέφερε στην Κατερίνα Καραβάτου ο δημοσιογράφος της εκπομπής Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής βρίσκεται αρκετά ψηλά στην περίφημη λίστα με τους Έλληνες celebrities, που θέλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί να πάρει μαζί του στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο όπως φαίνεται θα δυσκολευτεί να τον πείσει.

Μάλιστα, πολλοί λένε ότι ο Βαλάντης θα είναι ο νέος Τριαντάφυλλος του Survivor. Αυτό γιατί πρώτον είναι και οι δύο τραγουδιστές και δεύτερον γιατί έχουν καταγωγή από το ίδιο νησί, τη Ρόδο.

«Υπάρχει ενδιαφέρον για το Survivor, αλλά πρέπει να υπολογίσω πάρα πολλά πράγματα. Έχω τρία παιδιά. Έχω μια μεγάλη επιχείρηση. Μπορεί να βγάζω παραπάνω από 6.000, δεν το ξέρετε. Πρέπει να το σκεφτεί καλά ο Ατζούν. Είναι τα παιδιά μου, η ζωή μου, οι σπουδές μου. Αυτά δεν ξαναγυρίζουν πίσω», είχε δηλώσει ο Βαλάντης για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Παράλληλα, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή βρίσκονται ο Πέτρος Ίμβριος, ο… παραλίγο Bachelor Χάρης Συντζάκης και ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης.

Σημειώνεται τέλος, πως φέτος οι συμμετοχές για το Survivor 2022 έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με τους υπεύθυνους παραγωγής να ψάχνουν τις νέες προσωπικότητες που θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν ίντριγκες στο ριάλιτι επιβίωσης. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ