Υπήρξε παιδί θαύμα στη Ρωσία και πιστεύει ότι έχει έρθει από τον Άρη (vid) - celebs.gr

Breaking

Υπήρξε παιδί θαύμα στη Ρωσία και πιστεύει ότι έχει έρθει από τον Άρη (vid)

featured image
Ένας Ρώσος ο οποίος είχε απασχολήσει με την ευφυΐα του τους επιστήμονες θεωρεί ότι έχει έρθει από τον Άρη.

Από παιδί ο Μπόρισκα Κιπριάνοβιτς είχε εντυπωσιάσει τους επιστήμονες στη Ρωσία με την ευφυΐα του και τώρα που έχει γίνει άντρας ισχυρίζεται ότι έχει έρθει από τον πλανήτη Άρη. Ο 24χρονος Ρώσος που ζει στο Βόλγκογκραντ πιστεύει ότι περνούσε την καθημερινότητά του στον κόκκινο πλανήτη πριν ξαναγεννηθεί από την ανθρώπινη μητέρα του στη Γη.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε την εικόνα που διέγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου – Έκανε τα ίδια με τον Ξαρχό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

Ο Μπόρισκα όλα αυτά τα χρόνια έχει συναντηθεί με πολλούς επιστήμονες, τους οποίους έχει μπερδέψει με τον δείκτη νοημοσύνης του και τις γνώσεις του για το πλανητικό σύστημα. Η μητέρα του φέρεται να γνώριζε πάντα την εξυπνάδα του γιου της και μάλιστα, ισχυρίζεται ότι στήριζε το κεφάλι του χωρίς βοήθεια όταν ήταν μωρό. Αποκάλυψε επίσης, ότι άρχισε να μιλάει όταν ήταν μόλις λίγων μηνών, ενώ όταν ήταν 1,5 ετών μπορούσε να διαβάζει και να ζωγραφίζει.


Πλανήτης Άρης

Στο νηπιαγωγείο, οι δάσκαλοι είχαν ενθουσιαστεί με τον Μπορίσκα καθώς είχε ανώτερες γλωσσικές δεξιότητες, έγραφε και η μνήμη του ήταν εντυπωσιακή. Παρότι οι γονείς του δεν του είχαν πει τίποτε για το διάστημα, ο Μπορίσκα μιλούσε για τον Άρη, το διάστημα και τους εξωγήινους πολιτισμούς.

Είχε πει στους γονείς του ότι ο πλανήτης Άρης εξακολουθεί να έχει εξωγήινη ζωή αν και είχε πληγεί από μια τεράστια πυρηνική καταστροφή στο παρελθόν. Η καταστροφή αυτή σύμφωνα με τα λεγομένα του, είχε προκληθεί από τον πόλεμο ανάμεσα σε δύο ομάδες όντων που ζούσαν τότε στον κόκκινο πλανήτη. Έμειναν λίγοι επιζώντες που εξακολουθούν να υπάρχουν μέχρι σήμερα. Ισχυρίζεται επίσης, ότι η εξωγήινοι στον Άρη αναπνέουν διοξείδιο του άνθρακα.

Σε όλη του τη ζωή ο 24χρονος Ρώσος επιμένει ότι ήταν Αρειανός που ταξίδεψε στη Γη. Έχει ένα μήνυμα για τους ανθρώπους, λέγοντας ότι υπάρχουν μεγάλα μυστικά που πρέπει να αποκαλυφθούν στον πλανήτη μας, κατονομάζοντας την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, η οποία λέει ότι κρύβει κάτι σπουδαίο. «Η ανθρώπινη ζωή θα αλλάξει όταν ανοίξει η Σφίγγα, που έχει ένα μηχανισμό ανοίγματος κάπου, που δεν θυμάμαι ακριβώς», αναφέρει μεταξύ άλλων…

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ