«Μου έδιναν 1% πιθανότητα να ζήσω, ίσως πήρα ανθρώπους στον λαιμό μου», συγκλονίζουν τα λόγια πρώην αρνητή - celebs.gr

Breaking

«Μου έδιναν 1% πιθανότητα να ζήσω, ίσως πήρα ανθρώπους στον λαιμό μου», συγκλονίζουν τα λόγια πρώην αρνητή

featured image

Πρώην ασθενής και αρνητής που πάλεψε ενάντια στον κορωνοϊό, μίλησε νωρίτερα στον Νίκο Ευαγγελάτο και περιέγραψε την τεράστια μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο.

Ο Νίκος Αρμανίδης είναι πρώην ασθενής Covid-19, που δεν πίστευε στον κορωνοϊό. Ο ίδιος φορώντας μάσκα προστασίας μίλησε μέσα από το κέντρο αποκατάστασης, εκεί όπου πέρασε Χριστούγεννα και θα περάσει ακόμη έναν ολόκληρο μήνα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Της κακομοίρας στην Πάτρα – Η ξαναμμένη ώριμη στο μπαλκόνι και το “ρόζ βίντεο”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο άγνωστος Γιωρίκας Πηλίδης . Η πείνα, ο ρατσισμός, το Super market και τα μετάλλια

Ο ίδιος πάλεψε με τον κορωνοϊό 18 μέρες διασωληνωμένος. «Εγώ πώς επέζησα είναι ένα θαύμα από τον Θεό» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Πρώην αρνητής: Τι δήλωσε ο γιατρός του ασθενούς

«Έχεις πιθανότητα 1% για ζωή, δεν έχεις παραπάνω. Δηλαδή αν βλέπατε τις ακτινογραφίες του θώρακός μου θα νομίζατε ότι ήμουν 150 χρόνια καπνιστής» τόνισε.

«Μόλις συνήλθε σήκωσε τα χέρια του και μας λέει σας ευχαριστώ. Πόση παραπληροφόρηση υπάρχει στο ίντερνετ. Μόνος του τα έλεγε σαν να ήθελε να τα βγάλει από μέσα του», δήλωσε με τη σειρά του ο θεράπων γιατρός του Κωνσταντίνος Στόκκος.

Οι αναρτήσεις του πρώην αρνητή για τα εμβόλια και τον κορωνοϊό

Όπως παραδέχτηκε ο Νίκος Αρμανίδης στον αέρα της εκπομπής δεν ήταν απλά ανεμβολίαστος αλλά και αντιεμβολιαστής, με τη σελίδα του στο Facebook να κατακλύζεται από δεκάδες αναρτήσεις κατά του εμβολίου.

«Έτυχε να είμαι αρνητής. Να ασπάζομαι τις προτροπές των ιερέων. Να ακούω τα fake news τα οποία ήταν όλα μια τεράστια απάτη» τόνισε και πρόσθεσε «Είναι όλα ψέματα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη κυρίως στον Θεό γιατί ίσως με τις απόψεις μου και τις τοποθετήσεις μου πήρα ανθρώπους στον λαιμό μου. Ίσως κάποιοι άνθρωποι να υποφέρουν εξαιτίας μου αυτήν την στιγμή».

«Έβλεπα τους ανθρώπους μου απέναντι μου σε ένα τζάμι και είχαν ξεσπάσει σε λυγμούς. Κλαίγανε» κατέληξε.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ